Пациент: със злокачествен тумор на простатата и възпаление на бъбреците
За повече информация: д-р Стоян Стоянов
Контакт с лекар: 0878 646 034

снимка на разделител

Казвам се Недко Райнов Атанасов, от град Шумен. Преди две години спрях да уринирам. На третия ден, след като спрях да уринирам видях, че имам и кръв. Тогава отидох на лекар, направиха ми изследвания и веднага ме взеха в болницата. Разбрах тогава, че креатининът ми е бил на 1300 и нещо .. и петдесет ли- и осемдесет ли (единици).. След това, още на другия ден ми направиха хемодиализа, за да ми пречистят кръвта, понеже.. много ми се виеше свят. Не можех да стоя. След като ми направиха хемодиализата малко започна да ми просветлява и дойдох на себе си. След това, ме изпратиха във Варна в „Света Анна“ (болница), където след направените изследвания ми сложиха две нефростоми, за да мога да уринирам в тези торбички.. И всичко започна „нормално“ – направиха ми биопсия. След тази биопсия ми казаха, че имам тумор (злокачествен) на простатата. И след тази биопсия, която направиха се почувствах още по-зле.. В смисъл такъв, че като се прибрах в Шумен ..отслабнах с 20-тина килограма. Не можех да ставам. С помощ трябваше да ставам. Спрях да се храня. Пребледнях целият. И се чудех какво да правя…

След това, жена ми намери във вестник (информация) за действието на тези гъби.. И така се свързахме с д-р Стоянов, който е също от Шумен. При посещенията му в къщи, той много внимателно (ни) разясни тяхното действие, как да се взимат, всичко.. Аз забравих да кажа- и отоци имах големи, на краката. Болки в кръста! И просто от (болницата в) Шумен ми даваха само едни успокоителни, които отидоха и до морфин.. Вземах и морфин! Но бях вече целия, като .. опиянен.. Не бях добре! И след като видяхме за тези гъби и се срещнах с д-р Стоянов, започнах да ги взимам. Някъде, около десетина дни от (първоначалния) прием започнах да чувствам, че имам успокоение на болките в кръста и така постепенно- постепенно.. Храненето ми започна да се подобрява. Едни инжекции алое ми изписа д-р Стоянов за това подуване и подуването също се „ликвидира“ – спря това подуване. И аз се уверих, че гъбите наистина, на мен поне ми действат и то – ми действат много добре!

Става вече две години, откакто взимам тези гъби и сега в момента се чувствам много добре! Туморният маркер спадна и вече си е в норма. Нефростомите ги махнаха вече от мен. Бъбреците уринират нормално, без тези торбички, които имах. Отоците спряха и се чувствам напълно нормален човек, така да се каже! Но продължавам да си взимам тези гъби и няма да спра, защото виждам действието им! И най-важното, че имунната система се възстанови, а тези гъби допринасят много за стимулиране на имунната система. Бях отслабнал с около 20 килограма – 18 и нещо.. килограмите (сега) ги възстанових. Всичко си дойде на мястото – така, както си бях преди. И лицето ми – (преди) бях пребледнял целият.. И хемоглобинът ми се възстанови. И изследванията показват, че всичко вече е наред. Всичко е наред!

Жестоката борба беше около пет месеца при мен. Но аз не се отчаях и тези гъби ги взимах „ударно“ – така, както ми беше препоръчал д-р Стоянов! Ударно ги вземах, не се отчайвах, продължих!..

Ето, това са продуктите на Доктор Биомастер, които аз приемам и които препоръчвам на всички, които страдат от такава болест. Да са постоянни и да вярват, че те ще им помогнат! Да бъдат сигурни! Просто им препоръчвам тези продукти на Биомастер, особено „Модулатора“, който за мен е уникален!

Наистина! След всичко това (което ми се случи), аз бях на легло, както казах, но след като се оправих, се почувствах много добре! Започнах си отново работа, пътувам си, всичко, както си е било преди- сега си е абсолютно същото. Нищо не ми пречи.
Човек не трябва да се отчайва!

23.11.2016 г.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: