Пациент: Г-н Мейрен
Контакт с лекарите: 0878 401 989, 02/952 51 99

снимка на разделител

– “Казвам се Роланд Фондамарен, на 63 години съм и преди около 7 години ми бе поставена диагноза „рак“ – рак на дебелото черво. Туморът бе доста сериозен – с големина 5 на 2 сантиметра. Веднага след диагностицирането бях опериран, хирурзите отстраниха тумора и лечението продължи с 12 курса химиотерапия. Беше много тежко, но след 4-5 месеца можех да се върна на работа и всичко вървеше добре, докато не откриха, че проблемът не е изчезнал и има разсейки в дебелото черво и ректума. Тогава решиха да отстранят изцяло ректума. Бях подложен на тежка операция, последвана от още химиотерапия. Но имаше надежда, че мога да се възстановя. Така че, направих всичко възможно да постигна възстановяване. Търсех алтернативни терапии, освен официалното лечение. Намерих лечението с натурални и хомеопатични лекарства, инжекции, в Германия, в Дортмунд. Чрез дъщеря ми в България открихме лечението с гъби – комбинации от китайски и японски лечебни гъби, които приемах в продължение на няколко години. Пет години, всъщност, за да бъда точен. И двете заедно явно ми дадоха сили да преодолея проблема и да се възстановя, да докажа, че още съм тук. Лошата новина бе, че последваха още проблеми. След двете операции на дебелото черво откриха разсейки на тумора в черния дроб и двата бели дроба. И така, част от черния дроб бе отстранен и по-късно половината от левия ми дроб бе премахнат, (както) и част от десния дроб бе отстранена. И е почти невероятно, защото от статистическа гледна точка имах по-малко от 5% шанс да преживея всичко това, но все още съм тук сега, 5-6 години по-късно. И съм убеден, че това се дължи на алтернативните терапии – гъбите и инжекциите, които ми помогнаха да преодолея всичко това. И така, какво е моето заключение? Заключението е, че вероятно това, което спаси живота ми е фактът, че хирурзите имаха възможност да отстранят туморите, така че вече да ги няма (там), (те) не бяха в тялото ми и след това… Каква работа свърши химиотерапията? Мога само да гадая. Със сигурност знам, че всеки път ме караше да се чувствам много зле. Каква работа свършиха алтернативните терапии? Знам със сигурност, че те ми дадоха сили, засилиха имунната ми система и всеки път ми даваха силата да преодолея химиотерапията и отново да имам енергия. Отново можех да пътувам, да водя нормален живот, да ям и пия каквото поискам. А това очевидно кара човек да се чувства добре.

– И така, личното ми заключение след тези операции – на дебелото черво, черния и белите дробове, е, че официалната медицина може да направи чудеса що се отнася до хирургията. Далеч по-слабо съм убеден относно химиотерапията. Смятам, че може да помогне, може и да не помогне – кой (може) да ми каже? Но това, в което съм убеден е, че алтернативните терапии, които прилагах, бяха от голямо значение. Без тях не съм сигурен, че щях да съм тук днес. Така че инжекциите с натурални продукти, приемането на лечебни гъби… Наистина препоръчвам този вид неща на хората, които са пострадали сериозно с този вид заболяване. (Тези хранителни добавки) могат да са от огромно значение и макар че не може да бъде доказано, аз съм убеден, че те допринасят много. Винаги се възстановявах доста бързо от операциите, от химиотерапията – много по-бързо, отколкото лекарят ми подозираше. Направих пътуване с раница на гръб 4 месеца след последната ми операция на белите дробове. Лекарят каза: „Ти си глупак!“, а аз отвърнах: „Ок, добре, ще ти пратя картичка“. Така и направих. Това доказва, че стават чудеса, ако щете, но човек трябва да помогне на природата и мисля, че този вид лечения са ключът и със сигурност могат да подпомогнат оздравяването.

– Можете ли да ни кажете колко сте взимали от гъбите и в продължение на какъв период?

– Да, разбира се. Приемах ги в продължение на 5 години. В началото започнах с терапия от 30 капсули на ден – 10 сутрин, 10 на обяд и 10 вечерта от 6 различни продукта. По-късно преминах към по-скоро поддържаща доза и днес все още приемам към 16 капсули на ден – 8 сутрин, 8 вечер. Това е доза, която да ме поддържа силен и предполагам ме предпазва от нови тумори и нови проблеми.”

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: