Пациент: дете на 9 г. с тумор на хипофизата
За повече информация: Свилен Лапаков
Телефон: 0878 10 54 76

снимка на разделител

Имаме един друг интересен случай с дете на 9 години, с тумор на хипофизата. Интервенцията беше направена през носа – много “ювелирна” операция. Беше извлечен тумора. Последващо възстановяване. Понеже е малко детето, решиха да не трепанират черепа, а (да приложат) тази щадяща операция. Кордицепс с Полипорус и с “Имюн Модулатор” – (даваха му ги) с подслаждане, за да бъдат излъгани вкусовите рецептори, защото няма как на дете да му бъдат давани токова много капсули. В интерес на истината, детето цяла година ги пи. Последващите контроли, които му правиха (бяха) ЯМР, изследвания на жлези с вътрешна секреция… Наложи се да продължава може би до 21-вата (си) година да пие хормон на растежа, защото когато са открили (проблема с хипофизата), вече е било в стадий на развитие – към средата на заболяването (и) не се е произвеждал хормон на растежа. Появили са се диоптри – очила. Не са растели краката му в сравнение с другите (деца) на неговата възраст. Изоставало в номера на обувките. (Това) направило впечатление на родителите и те отишли да попитат за какво става въпрос. Просто са попаднали на хора, колеги, които са кадърни, четящи и са го насочили правилно къде да му бъде направена диагностика и последващата терапия.

Имаме подобен случай с друго дете. Те ходиха в чужбина да правят такава операция, но пак пиха от нашите продукти. Защо този втория случай пак е при нас? Защото те помежду си, контактувайки като пациенти в съответното лечебно заведение, споделят информацията. Затова дойдоха, да пият от същите продукти. Резултатът е идентичен като последствие – и това дете е в ремисия, даже спортува, играе футбол. Само че не както всичките (деца) – забранено му е да играе с глава – само с крака, защото е сериозно заболяването.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: