Пациент: Мъж на 56 г. с тумор на бъбрека
За повече информация: Свилен Лапаков
Телефон: 0878 10 54 76

снимка на разделител

Мъж на 56 г., с тумор на бъбрека. Опериран е тумора, съхранен му е бъбрека. Отказва химио- и радиотерапия. Една година (приема) нашите продукти. Пие “Имюн модулатор” – 3 пъти по 3 капсули, Кордицепс – 3 пъти по 2 капсули, Агарикус Блазей – 3 пъти по 2 капсули, Куркума – 3 пъти по 1 капсула, MagiCal – 3 пъти по 1 таблетка, B17 (Амигдалин) – 2 пъти по 1 капсула.

Какво интересно се наблюдава тук. Той беше хоспитализиран и след това в – болнични. Имаше голяма вероятност в следствие на тази операция, на това заболяване, той да остане на брега; да не бъде качен отново на кораба. Тоест – единственият финансов приход за семейството щеше да бъде евентуално пенсиониране. Нашият клиент пътува с корабите – моряк, най-общо казано, с достатъчно дълъг стаж. Откъде се е появило злокачественото образувание – неизяснен произход. Но е факт. Той за 3 месеца постоперативно, с приложената схема се възстанови до такава степен, че нямаше отклонения. Напротив – показателите му, както казаха колегите, са на “клинично здрав”. Понеже 3 месеца са малко време, до 6 месеца има право да вземе болничен. След 6-тия месец той подаде заявление да се възстанови (на работа). Мина съответните комисии, които го реабилитираха и той беше върнат на поста си на кораба.

С този човек продължиха да се случват други интересни неща. Година и половина може би по-късно, при отпуска в къщи, пада от балкона на първия етаж. Пада върху лицето си в буквалния смисъл: лицето му е вкарано в черепната кутия. Няколко операции възстановяват статуса му на нормално изглеждащ човек, с всички последствия от това падане. Какво е направило впечатление на колегите, като имайте предвид, че това са много сложни и тежки, дълги операции на черепа. Много бързо е излязъл от реанимация и е върнат в стая с нормално обслужване. Те го питат поради какво, защото им е направило впечатление (бързото възстановяване) след такава операция. Той е казал какво пие и те му казали – “продължавай да си ги пиеш – няма нищо лошо в това”.

След като беше върнат на нормална диета в нормално помещение, (а по-късно) и вкъщи, (продължава да приема) същата схема. Само че тук бяхме увеличили дозите: Имюн модулатор – 3 пъти по 3 капсули, Кордицепс – 3 пъти по 2 капсули, Агарикус – 3 пъти по 2 капсули. Включихме гъбата Полипорус. Тази гъба има свойството да отводнява където има отоци; вследствие било то – от възпалителните процеси, било то от това, че някой от органите има оток. В случая ние се страхувахме да не се получи такъв в черепа, в мозъка. Ценното е, че Полипоруса, като извежда насъбралата се течност в човешкия организъм, не извежда тези микро- и макроелементи, които примерно един Фурантрил “отмива”. Пак включихме MagiCal във високите дози; включихме (и) лецитин, за да бъдат възстановени миелиновите обвивки на нервните окончания. Защото този човек, в следствие на операцията и на падането, загуби обонятелните си рецептори и част от вкусовите си рецептори. Имайте предвид, че това са невъзстановими (рецептори). Но той изглежда нормално, не можеш да кажеш, че той е падал върху носа си.

Той, по-нататък, мина съответните изследвания и този човек пак е на кораба. Той се възстанови и пак си е на кораба! В момента някъде плава. Жена му му купува и му изпраща до следващото пристанище от тези продукти. Той като се връща (в България), идва при нас. Той много се радва, че има втори живот, благодарение на продуктите. Сега – химичните лекарства, които приема, разбира се – те са си според това, какво му е правено, какво се цели, имам предвид антибиотици. В случая няма разреждащи кръвта медикаменти. Спазва много строга диета и разбира се – (пие много) вода. Водата е от особено значение, когато имаме такива ситуации.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: