Пациенти: за профилактика
За повече информация: Свилен Лапаков
Телефон: 0878 10 54 76

снимка на разделител

Консултирам по отношение на виталните гъби. Дойде ред да кажа какво става с моето семейство и с мен – като потребител. Моят опит с гъбите е от (времето), когато живях извън България, може да се каже, че е от 95-та година. Аз ги пия оттогава в различни комбинации, в зависимост от ситуацията. У нас има 4 деца. Най-малките пият гъби и Пау Д’Арко още от 8-мия месец. Най-малкият, който е на 6 години, сега е предучилищна (година) и през живота си не е пил антибиотик. Каката, която е във 2-ри клас, беше с една лека интервенция в болницата. Тогава пи антибиотик 4 дена. Другите (ми деца), които са на 18 и 20 години пият в различна степен гъби – според ситуацията. Тези деца ние си ги гледаме с жена ми, откогато бяха в детската градина. Преди това си пиеха антибиотици. Откакто живеем със съпругата ми заедно, тези деца също не са пили антибиотици. Майка ми претърпя катастрофа в ПТП – имаше кръвонасядане. Пи от (гъбените) продукти, а не силно токсични лекарства – за да се разнесат кръвонасяданията. Защото са много токсични тези (лекарства), които разреждат тромбоцитите. Гъбата Аурикулария беше приложена в случая в много високи дози. Бабата е на 77 г. Децата на наш кръг приятели и познати, особено когато са в училищна възраст, където става едно смесване, мутиране, вторично заразяване ако щете, бактериално-вирусно, пиеха от гъбите и по-леко понасяха (заболяванията) – в рамките на 2-3 дена. Не се залежават, не вдигат температура, някои дори и не отсъстват (от училище). Нашето джи-пи (тя е педиатър с няколко специалности, специализира 3 години и хомеопатия), рядко прибягва до антибиотици при нас – знае, че няма проблем. Нашите деца са здрави.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: