Пациент: Любомир Райчев
Контакт с лекарите: 0878 401 989, 02/952 51 99

снимка на разделител

Съпругата на Любомир Райчев:

– На 11.11.2010 година съпругът ми постъпи в неврологичната клиника на Александровска болница с прогресиращи болки в кръста и с необходимост от двустранна подкрепа. Също имаше и слабост в краката. Чрез изследване със скенер му установиха фрактури на торакални прешлени – T6, T8, T12. На 13.12.2010 година (след един месец), постъпва в хематологичното отделение на Александровска болница с утайка 80, хемоглобин 119, който в последствие стана 90 – прогресиращо влошаване на кръвните изследвания. Левкоцитите (бяха) 1, 6 и т.н. – мога да представя епикризите и да се види. Доказана е диагноза – мултиплен миелом, Бен Джонс Капа +LC cappa, трети А-клиничен стадий. Започнаха химиотерапия по схема: ендоксан; дексаметазон и талидомид. Обаче той се чувстваше много зле, почти неподвижен, само в легнало състояние се вършеше всичко, и за това ние решихме, освен конвенционалната медицина, да се насочим и към алтернативната медицина. Отидохме на консултация при доктора още на 08.12.2010 година. На 09.12. започнахме приема на китайските гъби – Рейши, Шиитаке, Мейтаке, Кордицепс, Кориолус, комбинирани с ЕСИАК, Пау ‘Д Aрко, Алое Арборесценс, селен, сребърна вода и други. Всичко за имунната система, тъй като разбрахме, че борбата с рака е предимно стимулиране на имунната система! Доктора ни беше обяснил, че след 4 месеца болният ще почувства подобрение. Точно така стана, след 4 месеца утайката стана на 34 (а първо беше 80-90), хемоглобинът се повиши малко – стана 118, левкоцитите от 1-1,6 станаха на 2,3 и т.н. Ще Ви представя документите. След петия месец имаше още по-голямо подобрение – утайката стана 29, хемоглобинът се вдигна на 124, левкоцитите отидоха на 2, 6. Гъбите и другите продукти, които споменах преди, се взимаха всеки ден в много силна доза до май 2012 година. Всеки божи ден! Дозата беше много сериозна. След първите пет месеца, дозата се намали, но пак беше доста сериозна. От месец март 2012 година заболяването е в ремисия. Година и четири месеца, всеки ден е приемал гъбите, комбинирано всеки месец с химиотерапия – и вече е в ремисия. Година и четири месеца – всеки божи ден!

Любомир Райчев:

– В изключително тежко състояние бях. За това химиотерапията беше сравнително силна, но аз я понесох много добре и предполагам, че може би гъбите ми помогнаха за това. Нямах никакви проблеми – нито падане на косата, нито някакви други странични действия.

Съпругата:

– По време на химиотерапията ежедневно приемаше китайските лечебни гъби. Чустваше се добре и почна след четвъртия месец да се чувства по-добре, косата му не падна, нямаше симптоми за повръщане или някакви други (симптоми), които наблюдаваме при другите болни. От четвъртия месец, всеки месец правеше химиотерапия, комбинирана с продуктите и се чувстваше все по-добре. Все по-добре се чувстваше, като по настоящем, вече, кръвните му изследвания са чудесни – хемоглобинът е 155, левкоцитите са 5,74, еритроцитите са 5,27, утайката на кръвта – от 70-80 и повече – вече е 6. Важните изследвания тук са креатининът – сега е 89, а беше огромен и най-важното – микро-албуминурията, която беше хиляди, сега вече – 8,76 мг/л за 24 часа.

Любомир Райчев:

-Общо с две думи: кръвната ми картина е нормална и се чувствам добре във всяко отношение. Бях неподвижен – вече е в миналото и забравено.

Съпругата:

– Година и половина! А сега вече ходи!

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: