Пациент: Снежанка Даскалова
За повече информация: д-р Лилия Евтимова
Контакт с лекар: 0878 780 742

снимка на разделител

Казвам се Снежанка Даскалова. Аз съм медицинска сестра. Преди 7 месеца откриха рак на стомаха на моя съпруг. Имаше и метастази в черния дроб. Той е лекар по професия. На 78 години е. Сами разбирате, че е привърженик на традиционната медицина. Назначиха му 6-месечен курс химиотерапия. След първите 5 вливания той се почувства много зле. Получи безапетитие, отпадналост, постоянно лежеше. С епикризата и изследванията отидох при доктор Евтимова. Тя ми назначи три вида гъби, които започнахме да пием. Още след първата седмица съпругът ми се почувства по-добре. Силите му се възвърнаха, апетитът – също. След 3-месечен прием на гъбите направихме контролни изследвания, на които се установи, че метастазите в черния дроб са изчезнали. Продължихме да пием гъбите и да се лекуваме с тях. Самочувствието, настроението, апетитът на моя съпруг се върнаха. Моята лекарка, с която работя, е прочела за лечението с гъби на Др. БИОМАСТЕР и ми даде една статия, която много ме заинтригува. Искам да кажа на всички онкоболни, на всички, на които им предстои химио- или лъчелечение, че гъбите помагат. Преди една седмица оперираха моя мъж, отстраниха тумора от стомаха му и възстановителният период протича много гладко. Смятаме да продължим да пием от гъбите. В началото съпругът ми постъпи с голямо недоверие към това лечение. Не искаше в никакъв случай да приема тези продукти. Костваше ми много усилия и много нерви да го убедя, но успях. След едноседмичния прием на гъбите, той веднага почувства подобрение. Имам предвид, че това безсилие, което имаше, това лежане, което провеждаше – по цял ден беше в леглото, изчезна. Той стана, върна се към предишния начин на живот – започна да гледа филми, започна да чете книги, да слуша музика. Настроението му се подобри, сънят му се подобри, апетитът му се подобри. Когато откриха заболяването на мъжа ми, той много се отчая. Загуби желание за живот, не му се правеше нищо, не искаше да излиза навън, не искаше да се среща с хора. От началото на приемането на лекарствата минаха вече 7 месеца. Мъжът ми се чувства добре – в такъв смисъл, че настроението, силите, апетитът се възвърнаха и той вече си води един нормален живот. Занимава се с любимите си неща, за които преди да започне да приема гъбите не искаше и да помисли. Сега си гледа филми, чете си книги, слуша музика.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: