Пациент: с рак на простатата и метастази
Контакт с лекар: 0878 401 989

снимка на разделител

На съпруга ми откриха рак, който не бяха овладяли в началната форма и, уви, му го откриха след 2 години, с помощта на майка му, която ни даде инструкции да отидем на скенер. Ракът е тръгнал от простата и е тръгнал към бъбрека, в следствие на което се наложи той да бъде премахнат. Мъжът ми е в напреднала възраст, над 60 години, самата аз съм на 57 години. И след това го овладявахме с билките на г-н Продан, който живее във Виена, и който е голям приятел на майка ми. Той изпращаше на мъжа ми, който е белгиец, от неговите билки в Белгия и положението се овладя в продължение на две години. Но след две години Продан беше прекратил с производство на тези неща и нямахме повече щастието да получаваме повече от неговите билки и изведнъж рязко се влоши състоянието на съпруга ми. Отидохме на лекар. Той си е по принцип следен там от най-голямата онкология в Брюксел. От там ни казаха, че за голямо съжаление от простата, след махнатия бъбрек, се е разнесъл с метастази в плеврите, от което се разбира, че положението е много страшно.

Мъжът ми започна да отпада и се стигна до печалния месец февруари тази година, през които през най-големите онкологични инстанции ни казаха, че медицината е до тук и нищо повече не може да се направи. И тогава аз казах на моя съпруг, като българка, че ние се борим, и най-вече като вярващ човек. И така Исус направи второто си чудо към мен. Сестра ми, която живее в България, се свърза с една фирма – Д-р Биомастер, с офис и магазин на ул. Лайош Кошут 24 в София, от където д-р Петрова и предписала Котешки нокът, Имун Модулатор, Рейши. Моя съпруг разбра, че негов приятел се е спасил след употребата на чешкото лекарство Б17. И всичко това ние взехме от магазина намиращ се на ул. Лайош Кошут 24 и да ви кажа моя мъж се чувства много добре. Имаме огромна градина, която той вече коси, шофира, разхождаме се, разбира се, задъхва се, но това е от болестта и от годините вече.

Казвам ви истината, чудото стана. С божията воля, от февруари месец ние тук сме редовни клиенти, купуваме на 20 дни редовно от техните продукти и билки и с божията воля мъжът ми се чувства добре. Като отиваме в онкологиите в Брюксел и те ни казват „ но вие сте възкръснал, какво е станало, пиете ли нещо“? И той каза „да, благодарение на съпругата ми и лекарствата, които идват от България, нейната родина.“ Лекарствата идват от моята родина и от мястото на което се намирам в момента на ул. Лайош Кошут 24. Хора първо повярвайте в Бог и после елате тук ако искате и смятам, че ще се оправите.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: