Пациент: г-н Божинов
За повече информация: д-р Василка Захариева
Контакт с лекар: 0889 326 758

снимка на разделител

„Казвам се Валерия Божинова, от Ореховица, Плевенско. Да кажа – съпругът ми се разболя (през) 2010 година, с диагноза „карцином на простатната жлеза“ в напреднал стадий. След диагностицирането му предложиха лечение с хормони. След първите 6-7 месеца се установи, че има метастази в черния дроб. Но с разбирането за болестта ние се поинтересувахме в Интернет за лечението с гъби – така наречената „фунготерапия“. Свързахме се с доктор Захариева, която ни обясни, че лечението с гъби ще има голям ефект за оздравяването му. И от март месец 2010 година, до ден днешен ползваме тези продукти. Днес е 26-ти март 2013 година – това ще рече три години. Доволни сме в смисъл такъв, че през тови период от време, наред с лечението, което ни предложиха в онкодиспансера в Плевен и онкодиспансера в София, ние сме прилагали гъбите и сме много доволни, защото няма страничните ефекти, като опадане на косата, като болките в краката и всички други неща, (които са) последствие от химиотерапията. Най-фрапиращият случай, който беше след ползването на продуктите с китайските гъби – метастазите, които бяха в двата лоба на черния дроб, изчезнаха след 2-3 месеца, което беше чудо в плевенската болница! Там дойде завеждащият на скенера лично да си постави подписа, защото такъв случай не се е случвал досега. Аз съм разказвала на всеки, който ме е попитал, за тези продукти. Давала съм адреса на лекарите, които се занимават с това лечение, и всички са доволни. И продължаваме да ползваме продуктите.

След като откриха тумора на простатната жлеза не го отстраниха, а се започна с хормонално лечение. Те го „водят“ химическа кастрация със „Suprefact“ – това е една инжекция, която се поставя на три месеца. След това, след откриването на метастазите, вече се предписа химиотерапия, която направихме – един курс от 6 вливания в Плевен. Имаше почивка от 6 месеца. После пак се появиха метастази в черния дроб и ни изпратиха за една експериментална програма в София, в болница „Царица Йоана“. Там сме направили доста вливания. Десет месеца сме ходили, до февруари 2013 година. По време на цялото лечение, съпругът ми е приемал китайските гъби наред с леченията, които са изписани в болницата. През целия период от тия 3 години. Аз смятам, че гъбите са помогнали за отстраняването на метастазите, защото в лекарските среди и като контактуваме с други пациенти, те казват, че при такова лечение няма такъв добър резултат и ние го отдаваме на тези гъби! И след като ги приема, той се чувства добре. Всички казват, че трябваше да му опада косата, а тя не е. Даже в София се учуди доцент Дудов и го попита, как толкова бързо се е възстановил от опадането на косата. Аз всичко това го отдавам (на гъбите). Имам мои познати, които са със същото заболяване и след като, така в разговори, споменах за това… След първия курс (жената беше с онкологично заболяване, с рак на дебелото черво), беше в много тежко състояние. Вторият курс, когато започнаха химиотерапията и започна да приема гъбите, съвсем по друг начин се почувства! И какво по-добро доказателство от това? Убедени сме, че гъбите помагат!”

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: