Пациент: Тодор Драгнев
За повече информация: д-р Лилия Евтимова
Контакт с лекар: 0878 790 336

снимка на разделител

– „Казвам се Тодор Драгнев, от Пловдив съм. Преди две години и половина претърпях операция (поради установен) тумор на пикочния мехур. След операцията бях изпратен на химиотерапия. От химиотерапията получих на два пъти тромб. Не зная защо беше, уплаших се и прекратих химиотерапията. След като я прекратих, по време на химиотерапията, чух за гъбите. Тогава ми дойде идеята да бъда по-категоричен да прекратя химиотерапията и да продължа с гъбите. Свързах се с д-р Евтимова, занесох и епикризата, тя ми даде назначение, бях с окапала коса, бях слаб, хилав. Започнах да приемам усилена доза гъби по предписание на д-р Евтимова и реакцията беше невероятна. По-жизнен не бях се чувствал. Продължихме година и половина, и след тази година и половина тя ми предписа по-лек режим още 3-4 месеца и ми каза след това ще видим какво ще правим. Но аз вече не ходех при нея, но продължих да си купувам гъби за постоянно ползване. Тук ми е грешката, че не питах да ми каже каква доза. Но гъбите за мене са невероятни, невероятни. Честно, в къщи и съпругата ми пие, и синът ми пие. Моята жена вика, не зная дали е от гъбите, тя има ставно заболяване, и спряха да я болят краката, и защото тя друго не пие, и го отдадохме на гъбите. Тумора, нали ми е в пикочния мехур, и имаше операция, втора операция. И след тази операция, бях изпратен на химиотерапия. За това, след рецидиви със самата химия, аз реших да спра, защото и други специалисти, и доктори, и хора, които се занимават с гъбите, казват, че имунната система силна ли ти е, заболявания няма. Аз бях убеден в това и затова спрях химията и започнах да пия гъби и (сега) се чувствам много добре. Общо към 18 капсули на ден от 4 вида гъби – и Пау Д’Арко, Агарикус и Кордицепс съм пил …. 4 вида гъби бяха, с Пау Д’Арко. Наред с гъбите, които ползвах, пиех и „Имюн Модулатор“, което ми оказа стабилизиращ ефект. По време на химиотерапията ми окапа косата, чувствах се слаб, чувствах се отпаднал, чувствах се съсипан. Като почнах да вземам гъбите, изведнъж видях, че косата почна да ми расте. Когато порасна, установих, че косата ми има невероятна гъстота, по-гъста е отколкото преди да почна химиотерапията. И след като минах периода за лечение с гъбите (аз ходя на всеки три месеца на ехограф), моето GP (личен лекар) има ехограф, и задължително ходя на три месеца на преглед. До тоя момент, органите, всички органи, които той ми гледа, вътрешни органи, ми са „бетон“. Вика: „Белия дроб ти е като на бебе, всички органи са ти „бетон“!“ „Аз съм, вика, здрав, а ти си по-добре от мен!“ И това го отдавам на лечението с гъбите. Две години и половина, уплаших се най-вече от тия тромби. На два пъти, не на два, пет пъти ми прекратяват химията. Почна я, и всеки път преди да ме включат (на системи), ми правят кръвно изследване. Спирах за лечение на черния дроб. Тромб, два пъти тромб! Инжекции по 10 мг ми биеха за разкарване на тромба и така…Стигнах до решение, че мене химията ме застрашава. За това преминах на гъби и съм доволен.”

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: