Пациент: със злокачествено образувание на пикочния мехур
За повече информация: д-р Веселин Кънев
Контакт с лекар: 0878 780 491

снимка на разделител

Аз съм д-р Веселин Кънев и това е един мой случай – пациент със злокачествено образувание на пикочния мехур с хистологична верификация преходно клетъчен карцином Ж1 към Ж2. След предписаната комбинация от гъби, подходяща конкретно за неговия случай, той е от дисциплинираните пациенти, които стриктно изпълняват моите препоръки за хранителния режим и за приема на медицинските гъби, и в момента след петия месец от приема им, той ще ви съобщи след поредната втора консултация в София от колегите уролози, какво им е заключението обективното.
Пациентът:
Последния път като отидох в София, след като ме прегледа доктора, каза „нямаш рак, нямаш враг , бомба си‘‘ и аз се зарадвах. Моята лична лекарка също ми каза, че съм тръгнал по правилния път и да използвам гъбите и да не ги сменям. Каза да не се подлагам на химиотерапия, защото ще ме умори. Само гъбите спасяват човека, това е истината. Гъбите са по-силни и от другите лекарства.
Дъщеря ми работи във Виена и от интернет разбрала, че много хора се лекуват от рак с лекарствени гъби и каза „имаме-нямаме средства, аз ще ви помогна , трябва да го спасим, той е още бодър“. И започна да ни изпраща парички и ние се свързахме с д-р Кънев тук в офиса в Стара Загора и започнахме, защото трябваше да го спасим, защото има още живот в него. Дойдохме при д-р Кънев, представихме диагнозата, епикризата, всичко, и той ни направи един график кога да започнем. И на 29 януари започнахме лечението с лекарствените гъби. Предписа ни Имун Модулатор, агарикус, кордицепс, кориолус. Основното беше да наблегнем да гъбите и на Имун Модулатора и още на първата седмица той почувства подобрение. Нямаше чувствителност на пръстите на дясната ръка, но тя още на първата седмица се възвърна.
Пациентът:
„Миналата година, през лятото, получих бъбречни кризи. Отидох на лекар, прегледаха ме и ми казаха, че имам камък в пикочния мехур – 5мм. След това отидох в болницата, където ме прие д-р Радоев. След прегледа ми каза, че нямам никакъв камък, а че съм за операция. Оперираха ме и след това ми дойде на свиждане моята внучка от Виена и попита доктора от какво са ме оперирали. Той обясни, че са ме оперирали от рак. Дъщеря ми, която също живее във Виена, потърсила информация в интернет и така открила д-р Кънев от Стара Загора. И така започнах да пия гъби – Имун Модулатор, агарикус, кордицепс, кориолус и пау д‘арко. Започнах да ги пия на 25 януари 2015. Дясната ми ръка преди това беше изтръпнала, а жилите ми бяха твърди като струни. На първия месец след като започнах да ги приемам почувствах как пръстите ми започват да мърдат, а преди не можех да си закопчая ризата с нея.
Сутрин 1ч.л. сода в 100мл вода. След това сребърна вода 3 с.л. с 50 мл. вода, час и половина преди ядене. Епикризите, които ми дадоха от София ми вдъхнаха кураж. Като започнах да пия гъбите почувствах подобрение и спрях да ям всякакво месо, в седмицата най-много да съм ял два пъти риба. От гъбите почувствах много голямо подобрение и се чувствам добре, дори мога и физически да работя. Карам си трактора, с фреза работя, земеделски производител съм и не чувствам умора. Тези гъби трябва да ги ползвам 6 месеца и чувствам необходимост от тях. Друго, което мога да кажа, е че съм доволен от д-р Кънев и от съветите, които ми даде. Алое пиех, сребърна вода и сода за хляб, редовно употребявам гъби, ленено семе и се чувствам по-добре сега.
Съпругата:
Мъжът ми спазваше диетата непрекъснато. Картофи, пълнозърнест черен хляб, боб, леща, салати, и много плодове и зеленчуци, защото пишеше, че така по лесно се усвояват гъбите. Много сме били стриктни в изпълняването на диетата и природосъобразния метод за хранене. И продължаваме и сега.
Пациентът:
След изписването от болницата бях много отчаян и нямах никакво самочувствие. Когато започнах да пия тези гъби и водата и се почувствах по-добре и сега в момента се чувствам още по-добре и продължавам да ги употребявам, докато кажат докторите.
Съпругата:
Аз като личен асистент бях за него, помагах му, приготвях му всичко. Имах проблеми със стомашно-чревния тракт и реших да взимам по една капсула 3 пъти на ден от Имун Модулатора в продължение на 5 месеца. На втората седмица още почувствах, че се оправям, явно съм имала нещо като колит. Нямах режим на ходене по голяма нужда и понякога съм имала разстройство, понякога запек. Но след приемане на Имун Модулатора вече 5 месеца имам режим и продължавам. Нямам газове и болки в корема и мога да се храня с всички храни. Явно Имун Модулатора помогна за колита и за стомашно-чревния тракт да се оправи. Доволна съм много от тези лекарствени гъби.
Пациентът:
Истината е това – помагат гъбите.
Съпругата:
След диагнозата за рак от доктора, той се отчая, притесни се и в село започнаха да говорят, че си отива и че е болен от рак. И като отиде за пенсията след месец-два една жена му каза „Първане, ние те бяхме отписали, казаха че си отиваш от рак, а пък ти си напълнял“. И той си дойде със самочувствие. Някой казали „ама ти си дал много пари за лекарства‘‘, защо да не давам, живота е скъп и ценен. И като започнахме гъбите и доби самочувствие и започна да се включва и в работата и се успокои много. С трактора фрезова. Онзи ден 5 декара домати засадихме. Чувства се по съвсем друг начин, така че действат според мен гъбите много добре и ефикасно.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: