Пациент: г-н Пеев
За повече информация: д-р Людмила Желязкова
Контакт с лекар: 0878 401 720

Излекуван от тумор на дебелото черво

– Пациентът: През 2006 година, в продължение на една седмица ме боля стомахът. Ходих при доктор, изписаха ми хапчета, лекарства, обаче не мина. След това синът ми ме закара в Бургас. Оказа се, че трябва да ми правят операция на дебелото черво. Тумор – колкото юмрукът ми. Това го научавам след операцията. И се събудих с торбичка. Изкарах една седмица в болницата, пуснаха ме. Дойдох тука, полежах. Предложиха ми лъчетерапия или химиотерапия. Аз отказах, понеже не съм добре със сърцето и затуй мислех, че няма да издържа на тия неща. И затуй отказах. Ходих… някакви инжекции, не знам какво, не знам що там, обаче…
Синът:
– След известно време се появиха болките.
Пациентът:
– Синът ми откри в…
Синът:
– Интернет, вестници.
Пациентът:
– Интернет, точно така, вестници, – каза ми, че имало някакви гъби, които били много надеждни. Това нещо ме стимулира и аз изявих желание да започна да ги пия. И почнах, даже още същата седмица, започнах да ги пия.
Синът:
– Но преди това разбрахме, че са се появили разсейките в черния дроб.
Пациентът:
– Да, да. Точно така. Обаче аз не бях ходил бая време на това…
Синът:
– На доктор, на изследвания.
Пациентът:
– Като мислех, че… За какво да ходя?!… От страх ли, и аз не знам от какво, обаче не ходих на доктор. Научаваме за тия разсейки, научаваме и за гъбите. Синът ми донесе гъбите – „Имюн Модулатор“, Херициум, Шиитаке, Мейтаке, там… Алое арборесценс… Всичко, всичкото това нещо започнах да го пия. Обаче по лекарско предписание. По лекарско предписание – казвам си го. Защо? Защото (ходих) при онколог, който ми ги изписва тия работи и ми каза кое как да пия. Аз не мога да взема на своя глава да ги пия. И така ги пиех.
Синът:
– Фунготерапевт.
Пациентът:
– Да. Как се казва… фунготерапевт се казваше. Пих ги и да знаете, че като че ли се почувствах малко ..друг човек. Не „малко“, ами след известно време се почувствах напълно друг човек! Хората ме чакаха да умра, а аз напротив – ставам все по-добре! Точно така стана. Ударната доза беше половин година. Ударната доза беше половин година, след това намалихме едните, след това намалихме другите и така си останах…
Синът:
– Паралелно спазваше диета, обаче.
Пациентът:
– Обаче паралелно, да. Ти добре, че ме подсети. Аз не ядях никакво месо, абсолютно никакво месо, никъв хляб, никакви супи. Хляб – по една филийка я ям на ден, я не, и то беше черен хряб.
Синът:
– Нищо сладко, никакви въглехидрати.
Пациентът:
– Сладкото, сладкото беше само по една лъжица мед. Това беше – само по една лъжица мед (беше) сладкото, което ми се позволяваше. Почнах да ги пия тия хапчета. След известно време се появи апетит. Като че ли все съм гладен и все нещо ми се яде. Обаче повече наблягах на зеленчуците. Всяка сутрин закуската на мен ми беше банан… и ябълки. Колко ябълки съм изял? Колко банани съм изял? Не знам! Много нещо. И най-важното – най-важното, което беше, че бях твърд със себе си и държах много на диетата. Както ми каза доктора, че за да пия тия неща и за да имам някакъв резултат, трябва да спазвам и диета.
Синът:
– Сребърна вода използваше.
Пациентът:
– Сребърна вода (също) използвах – повече за пиене.
Синът:
– Лененото олио…
Пациентът:
– Да, ленено олио ползвах.
Синът:
– Зехтин използвахме.
Пациентът:
– Абе, всичко, всичко това, което докторът ми го даде, обаче най-важното е, че гъбите (приемах)абсолютно постоянно, не пропусках – три пъти на ден ги взимах редовно. Значи, малко смешно е, обаче аз като почнах да ги пия тези работи, на доктор не ходех. Нито преди това, нито (след). Като почувствах болките, като отидохме и видяхме, че има разсейки и така. Оттам нататък като почнах тези неща да ги пия – аз на доктор не ходех! Въобще не ходех. Получих една „призовка“, да го кажем, че трябва непременно да отида на доктор. Това беше 2-3 години след това.
Синът:
– Да, обадиха се от онкологичното отделение, че ти предстои преглед.
Пациентът:
– Безплатен, плащат ми пътя… Само че трябва да престоя 3 дена в болницата, за да може да ми направят пълни изследвания. Каква беше изненадата на доктора! Даже кандармите бяха бая, защото аз не се съгласявах. Защото трябваше да ми бъркат в устата, извинете, трябваше да ми бъркат през ануса… Въобще, пълни изследвания – кръв, урина…
Синът:
– Скенер, ехограф, ректоскопия, гастроскопия, кръвна картина.
Пациентът:
– Абсолютно всичко. Каква беше изненадата на доктора когато там ме гледаха със сонда ли е, с какво е – и аз не знам! Изненадата му беше: „Абе, какво си взимал? Какво си пил, какво си ял, бе човек? Ти нямаш нито язва, нямаш нито разсейки, нямаш нищо! Чисто, всичко ти е чисто!“ Аз почнах да му казвам: „Абе, докторе, така и така, стана (вече) 2-3 години, взимам еди-какви си гъби, еди-какво си, еди-какво си…“ (А) той просто седи и се чуди как може такова нещо да изчезне! И така, поседях 3 дена, направиха ми пълните изследвания, дойдох си като нов човек. И най-важното, което беше, че се успокоих! Като ми казаха, че нямам разсейки, като ми казаха, че нямам това, че нямам друго… Просто се успокоих! В момента пия два вида гъби – Рейши и Шиитаке, които ми пък отварят хептен апетит. Остави това, ами все съм гладен. Три-четири пъти на ден ям и пак съм гладен. Разбира се, диетата почти не я спазвам. Сега понеже има плодове, зеленчуци… ям всичко свободно. Никаква диета вече не пазя. Разбира се, наблягам пак на плодовете, ама аз отвикнах и от месото, да си кажа честно, и наблягам повече на плодовете и зелечуците. Сега пък има зеленчуци колкото искаш. И се чувствам много добре.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: