Пациент: Г-н Весанов разказва за майка му
За повече информация: д-р Лилия Евтимова
Контакт с лекар: 0878 790 336

снимка на разделител

Казвам се Ангел Весанов, от Пазарджик. Имах проблем със своята майка, доста сериозен, и искам да ви разкажа на кратко, точно как премина нейното боледуване и най-вече излекуване. Есента случайно открихме, че има туморни образувания на дебелото черво. Постъпи в клиника Токуда в София. Направихме изследвания, оказа се, че има на дебелото черво туморни образувания, има ги и резултатите от 20.10.2014, които показват тумор 39мм на дебелото черво – на ректума.

В първия момент, както всеки нормален човек, ние се поуплашихме. Обърнахме се към един от най-добрите специалисти в България – проф. Гайдарски. Той погледна резултатите, изследванията, направихме и нови изследвания и насрочихме операция, която трябваше да се извърши в болница Токуда. В последния момент, буквално минути преди операцията, лекарите разбрали, че тя има проблем на сърцето, който при нея е от цял живот, от млада, и отложиха операцията. Професор Гайдарски ни посъветва да направим няколко лъчетерапии, като това е единственият вариант, по който може да се помогне. Изключихме операцията, тъй като майка ми може да не я издържи и започнахме процедури. Направихме 30 лъчетерапии в клиника Токуда, това се случи декември 2014 и януари 2015.

След лъчетерапията направихме образна диагностика на 30.03.2015, където се потвърждава, че туморното образувание си стои с размери 38мм на 22мм, малко се е свило, но стои. И ние просто започнахме да търсим помощ от другаде. Не знам точно от къде разбрахме, че съществува лечение с гъби, китайски гъби, и в последствие се ориентирахме към Пловдив, понеже е най-близо до Пазарджик. Срещнахме се с д-р Евтимова, предписа лечение с гъбите и с доста други природни продукти. Просто са природни продукти, преди тези медикаменти и ги е нямало, човек се е лекувал от природата. И за това се обърнахме сериозно към това лечение с гъби, погледнахме сериозно на нещата, майка ми също, започна да пази диета, както и беше обяснено, започна да пие всички продукти, както бяха описани в схемата.

Три месеца продължи това лечение, след което направихме ново изследване. Бяха ни казали от София 6 месеца след това да направим изследване. Обадихме се в Токуда отново да направим образна диагностика на 20.10. 2015. За голямо мое учудване погледнах, че туморни формации няма в майка ми. Всичко, което е било преди това, всичко е изчезнало. Това много зарадва и нея. Продължава да използва продуктите. Срещнахме се с д-р Евтимова, тя също погледна резултатите. Взехме нови продукти и продължихме по същия начин да спазваме диети. Просто бях много озадачен, когато погледнах резултатите и видях, че няма тумор. Това е едно чудо благодарение на продуктите предписани от д-р Евтимова, благодарение на волята за живот на майка ми.

След лъчетерапията резултата от 30.03.201, туморна формация с размери 38мм на 21 мм, си стои. Лъчетерапията я приключихме средата на януари месец, това е изследване от 30ти март, може би два месеца след приключване на лъчетерапията. Както се вижда от изследванията от болница Токуда, ние винаги посещаваме Токуда, след лъчетерапията, ту формацията стои. Обаче след лекуването с гъбите и останалите продукти, с изследване от 20.10.2015г. няма данни за ту формации. Явно лечението предписано от д-р Евтимова е дало прекрасен резултат. По време на лъчетерапията имаше проблема с апетита, имаше странични ефекти на лъчетерапията, обаче по време на лекуването с гъбите нямаше никакви оплаквания, чувстваше се добре и просто се виждаше как от ден на ден тя става по-добре. Възстанови си загубените килограми, които не бяха малко – 11-12 килограма. Виждаше се, че има подобрение и ефект от лечението. Майка ми е на 75 години. Един съвет към всички хора, които са изпаднали в такава ситуация, е да се обърнат и да потърсят лечението с продукти с гъби и с останалите съпътстващи продукти.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: