Пациент: Борис Иванов Каравизирски
За повече информация: д-р Лилия Евтимова
Контакт с лекар: 0878 780 742

„Казвам се Борис Иванов Каравизирски, от град Ветрен (съм), област Пазарджик, на 59 години (съм). Заболяването се получи преди около една година. Започна да ме боли стомахът. За около 20 дни отслабнах с 10-15 килограма. Отидох в гр. Пловдив на лекар, там ми направиха изследвания и установиха, че имам тумор на дебелото черво. След това отидох във Военно-медицинска Академия, в Отделение по коремна хирургия. Там ме оперира д-р Илиев. Установиха, че положението „не е добро“. Туморните маркери бяха над 3000 единици. Според думите на лекаря, положението е било „отчайващо“. Просто той не е очаквал, че ще се възстановя след това нещо. Обаче след това ме изпратиха на химиотерапия и от 3000 мерни единици, туморният маркер спадна на около 190-170. Минах 12 химиотерапии, обаче през това време използвах гъбите. Вече около една година използвам постоянно тези гъби. Непрекъснато ги пия, даже когато съм на химиотерапия. Пия ги в болницата, където ми правят химиотерапия в гр. Пловдив, в „Медлайн“, както и в къщи.

И се чувствам добре, просто не съм имал проблеми, както други „колеги“ имат проблеми с имунитета и лекарите ги връщат, защото не могат да им правят химиотерапия. Аз не съм имал такъв проблем до сега. Не са ме връщали нито един път, защото се чувствам много добре, след като използвам тези продукти. Нямам проблеми. В момента ги използвам също. Минавам втори курс на химиотерапия в момента и продължавам с гъбите, само че друг вид гъби този път. Много съм доволен от лечението с гъбите. Проблеми нямам.

Туморът ми е на дебелото черво и имаше метастази навсякъде – черен дроб, далак, червата и белите дробове… навсякъде. Тези метастази лека-полека изчезнаха! Сега имам много малки, малки. Има пак, но съвсем малко количество.

Откакто вземам тези продукти нямам никакви проблеми след химиотерапията. Гаденето е само първите един-два дни и е неприятно. Но иначе – няма повръщане, изобщо никакви проблеми нямам. Не е както при другите хора, които не вземат продукти – наблюдавам ги: свят им се вие, не могат да ходят, чувстват се много отпаднали. То не можеш да бъдеш в добро състояние, но въпреки всичко, аз се чувствам добре! След като започнах да взимам тези гъби резултатите се подобриха – не чувствително, а стана някакво… (чудо). Лекарите не вярваха, че това нещо може да се получи. Но аз постоянно вземах гъбите, и по време на химиотерапията. При толкова рязко падане на тези туморни маркери, те бяха много учудени, че изобщо става това нещо. Аз не съм им казвал, че пия гъбите, но те виждат, че ги пия. Всеки си прави сметка дали можеш да ги пиеш – дали не можеш… Но аз не съм ги спирал изобщо! Може би само по време на първата химиотерапия не съм ги пил … и на втората… докато разбрахме, че има такова нещо. Защото (първоначално) ние не знаехме, че ги има. Ние случайно разбрахме в Пловдив, че има такава фирма, която предлага такива продукти. И почнах да ги купувам, да ги използвам и (вече) нямам проблеми. Даже сега в момента се намира в ремисия туморът.“

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: