Пациент: Татяна Гълъбова
Контакт с лекарите: 0878 401 989, 02/952 51 99

снимка на разделител

„Откриха заболяването ми през месец септември 2011 година и се налагаше операция, която ми направиха през октомври 2011 година. Оперираха ми дясната гърда от тумор и то злокачествен, 5 сантиметров. След това трябваше да започна химиотерапия, която продължи 6 месеца и след тях лекарите направиха компютърна томография. Оказа се, че всъщност аз имам метастази в белия дроб и увеличен лимфен възел. Смениха лечението ми с друг вид химиотерапевтик и продължих още 4 месеца. След 4 месеца – отново компютърна томография, която показа, че метастазите растат, а не намаляват и аз бях много притеснена за здравето си и започнах да търся други начини, с които да си помогна. В интернет открих информация за лечебните гъби. Отидох в кабинет, в който лекар-специалист, който се е занимавал дълги години с тях, ми предложи схема за лечение и аз започнах да ги приемам както трябва по схемата. (Бях) също и (на) диетичен режим, който спазвах стриктно. Същевременно сменихме отново с трети вид химиотерапевтик терапията и аз едновременно приемах и лекарствените гъби и минавах на химиотерапия. В края на месец септември (2012) усетих, че доста леко дишам. Просто – не се изморявах, не се запотявах по стълбите. Въобще – много добре ми беше дишането. И в края на октомври отново направих компютърна томография, която показа много добри резултати. В смисъл такъв, че едната метастаза беше намаляла с 50 %, другата – с 25 %, а лимфния възел се беше свил доста. Аз продължавам да взимам тези гъби и продължавам и с химиотерапията. Струва ми се, че те облекчават много нежеланите ефекти от химиотерапията – те са много неприятни – всеки, който е минал, знае какво е. Освен това мисля, че освен химиотерапията тези гъби бяха в основата на това да мога да почна да дишам по-леко и да имам подобрение и евентуално поне ремисия на моята болест. Имам наблюдения над хора, които успоредно с мен провеждат химиотерапия, но те не взимат от тези лечебни гъби и се чувстват много по-отпаднали и по-вяли, изобщо – признаците са много тежки докато се свестят след подедния „удар“. Докато аз се чувствам по-бодра и по-добре и бързо се възстановявам след всяка химиотерапия.“

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: