Пациент: Емилия Христова Стоичкова
Контакт с лекарите: 0878 401 989, 02/952 51 99

снимка на разделител

„Казвам се Емилия Христова Стоичкова, на 60 години, от София, здравен работник съм. Заболяването ми започна от април месец тази година (2013). Започнах да отслабвам на тегло, 10-12 килограма… Загуба на тегло, загуба на сили, падах ей така, без причина… с лимфни възли, които дори не ги забелязах, че така личат – видимо… Направих лабораторни изследвания, утайка – 60. От скенера – разпад на лимфни възли, разпад на тъкани… И… лекувах се в Пулмологията. От начало аз не знаех от какво съм болна, докато се установи, чепроблемът е в белия дроб. Тумор на белия дроб и то масивен тумор, в дясно на белия дроб. Направена е снимка, цветен скенер. Лечението започна в Пулмологията. Препоръчаха ми да продължа в Онкологията и да се върна за операция. Септември месец правих контролна рентгенова снимка – туморът липсваше. Лабораторните изследвания – всеки месец съм давала кръв за лабораторни изследвания – са превъзходни! Всичко е в норма. И смятам, че това е благодарение на „Имюн Модулатор“-а, който взимах както ми беше предписано, Кордицепс, Рейши. Шест месеца минаха… Лечението започна в началото на май. Септември правих контролна рентгенография. Туморът липсваше. Сега искам да си продължа с поддържаща терапия. Химиотерапията ми се изразяваше в приемането на едно хапче на ден – „Иреса“. То е шведско, веднъж на ден го взимах. Вече не го взимам. Но мисля, че много голяма помощ имам от „Имюн Модулатор“ и препаратите, които ги взимам тук. Благодарение на тях започнах да се движа, а ми дадоха „Първа група инвалидност с чужда помощ“, защото се канех да взема кислородна бутилка… Викала съм бърза помощ. Много тежко, в увредено състояние бях. Препоръчаха ми черен хляб, сладко да не ям, зеленчуци повече, сокове, цвекло, моркови, ябълки… Спазвала съм. Стремяла съм се да се придържам към това, което ми е препоръчано. Имаше момент, когато бях обезверена, дори прехвърлих всички сметки на съпруга ми, защото аз вече се бях приготвила да си отивам… Сега, килограмите… Наддадох на килограми, но гледам и да не наддавам много. Движа се. Три километра ако не вървя на ден, просто имам чувството, че деня ми е загубен. Срещам се с приятели, дори имаме вила към Сръбската граница, с километри вървя, без да се уморявам, без помощни средства, без нищо. По време на лечението приемах кленов сироп със сода и… придържах се към храните, които са препоръчани за поддържане на pH-то… алкално pH. Избягвах тези с киселинно pH. Кафето – забравих вкуса на кафето… Уважавам официалната медицина, но на всеки болен трябва да бъде препоръчано с какво да се храни, какъв режим, какви храни да приема, за да се улесни лечението!“

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: