Пациент: Черню Широнов Ламбов
За повече информация: д-р Цветан Балкански
Контакт с лекар: 0878 950 397

снимка на разделител

Пациентът:
Казвам се Черню Широнов Ламбов от гр. Бургас. През 2011 година, се разболях от рак. Отидох на преглед. Установиха, че съм (болен) от рак на белия дроб. Скоро започнах да приемам гъбите.

Съпругата:
Тези от 105 лв, които са..

Пациентът:
От 105 лева, най-хубавите гъби, алое, жен-шен, бъз. Започнах и химиотерапия, но не почувствах никакво влошаване от химиотерапията. Гъбите ми помогнаха много и съм много благодарен на производителите на тази продукция. С две думи: Оздравях и в момента работя. Здрав съм като стомана! Искам да кажа на хората – нямам никакви проблеми, не чувствам болки или нещо друго. Косата ми, всичко се оправи.. Напълно съм здрав!
Искам чистосърдечно да кажа и на другите хора- да ме послушат. Да започнат лечение с гъбите. С две думи- аз не останах много доволен от химиотерапията. Гъбите- те ми помогнаха най-много!

Съпругата:
Март месец, 2011 година…

Пациентът:
Март месец, 2011 година, отидох в Стара Загора, при доктор Муниз, който лекува белодробни заболявания. Вкара ми сонда, през носа. И ми каза, че имам рак на белия дроб. И оттам случайно, излизаме от болницата и едно момченце минаваше и раздаваше вестници. Взех си вестник и там прочетох за тези гъби, започнах да си ги купувам и останах много доволен. Благодарение на гъбите, на жен-шена, на бъза, които ми предлагаха. Искам да благодаря на тези хора, на създателите на това лекарство.. Сега продължавам да си работя, нямам никакви проблеми. В горещината, ето, сега, навън е голяма жега, от работа идвам за интервюто и нямам никакви проблеми. Ако не вярва някой, ще ти дам телефона, да се срещнем и да разговаряме, да му кажа цялата истина. Нямам никакви проблеми. Мога да покажа документите, които имам, досиетата за ТЕЛК-комисия, които съм събирал. Но в момента с две думи – аз съм здрав като стомана.

Съпругата:
Преди месец и половина направихме контролен преглед и се установи, че няма нищо лошо. Така казаха лекарите.

Пациентът:
Ходих на контролен преглед, направих пълно изследване, установиха ми, че нямам абсолютно никакъв проблем. Изчезнало е, стопирано е, изцяло е махнато. И пак, след химиотерапията, тя спря…

Съпругата:
Химиотерапията беше в шест курса, шест месеца и беше през 2011 година… През месеците март, април, май, юни, юли, август, септември!

Пациентът:
Сега е 2014!

Съпругата:
Септември свърши химиотерапията и лъчетерапията – един курс проведе. И това беше. От тогава само с гъбите се поддържа. Редовно ги взима, от тогава, от 2011 година не е прекъсвал!

Пациентът:
Готов съм с едно 15, 16 или 18 годишно момченце да се състезавам по бягане – няма да му се дам! Макар, че възрастта ми е немалка.. Но, което си е истина – чувствам се здрав!
Искам да подчертая и нещо друго, в болницата лежах с доста хора в една стая и им предлагах да приемат и те тези гъби… Но те казваха: „А, ама, това е, нали, нещо на билкова основа, жен-шен и това“.. А аз химиотерапията си я прекарвах най-нормално, без да повръщам, а те ходеха да повръщат.. И косата им окапа на всички. Аз си обръснах косата, косата ми се задържа, нали се вижда… Ето, сега я дръпвам, нали – и нямам проблем с нея! Никакви усложнения! И аз им казах! Но не знам сега, по тяхно усмотрение или какво, не ме послушаха! Не взимаха гъби и починаха, лека им пръст. Мога да го подчертая.. Чичо Мишо, чичо Тодор, тези, които бяха около мен.. Имаше и едно момченце, викаха му „Чолачето“, от град Айтос. И то почина, завалийката. Не ме послушаха! Но… За мен гъбите си останаха много важни! Те ме излекуваха! Тези химиотерапии, това е на химическа основа. Нямаше никакво усложнение да видя от тези гъби или пък нещо като например алергии – не. Абсолютно никакво влошаване! Пие се едно обикновено хапче. Жен-шена, дори и те го предлагат. Това си е хубаво нещо! И бъза, нали така. Постоянно до сега продължавам да си взимам гъбите. Нищо лошо не чувствам, намам болки, здрав съм. Дишам си спокойно, всичко. Но продължавам да ги вземем, профилактично. И ще ги вземам!

Дори са ме питали хора: „Абе, от какво си болен? Какво ти е?“ Изобщо не се срамувам да кажа, направо им казвам: болен съм от рак, но ще живея 100 години! С гъбите, които употребявам, така се чувствам! В момента, аз съм на 61 години, но се чувствам както на 45-50 години, според силите ми. Затова, ако не вярват хора, мога да дам телефона, да ми се обадят, да ме питат. За това няма никакви проблеми. И съм им казал, че ще живея 100 години и ще живея!

Пациент: Черню Широнов Ламбов
За повече информация: Свилен Лапаков
Телефон: 0878 10 54 76

снимка на разделител

– Казвам се Черню Широнов Ламбов и живея в с. Садиево, област Бургаска. От 2010 г. постъпих в Стара Загора в болницата, където ми откриха рак на белия дроб. Оттогава намерих във вестника информация за гъбите на “Доктор Биомастер”. От 2010-2011 г. започнах да ги пия – до ден-днешен. Минах химиотерапия, лъчетерапия, без да почувствам нещо тежко (симптоми), както другите хора – да чувствам повръщане и други работи. Аз никакво повръщане нямах докато течеше хиомтерапията. На ден 8 банки химиотерапия съм минавал, плюс 2 инжекции, но благодарение на тези гъби не почувствах нито повръщане, нито някакви болки или нещо (друго). Минах лъчетерапията и ето сега, както ме виждате – здрав съм като стомана, карам колело, работя в градината, вървя си, няма уморяване.
– Последни изследвания, които правихме 2016 г. през юли месец, показаха че тумора се е стопил вече и нямаме такова заболяване.
– Това е благодарение на гъбите.
– Понеже не е вземал други лекарства. Само гъбите сме вземали. Някакви други лекарства – не.
– Ето, днес е 10 октомври 2017 г. Минаха някъде около 7 години. В момента се чувствам, както се чувствах на 25 или на 30 години. Месец май започнах (да работя в) черешова градина, която имам. Трактора си карам, нямам никакви проблеми. Слизам с мотиката, поливам, ливадите оправям. Оттам започвам – домати, пипери, патладжани. Всичко: каквото – такова. Жената в момента с колената/краката не е добре и всичко на моя гръб, работя и нямам проблеми. Нито да се изпотя, нито да се задъхам, нито кашлица. Ето, в момента ви говоря и виждате, че съм здрав като стомана. Казвам ви го. Слагам си ръка на сърцето.

През 2010 година ме приеха в белодробната (болница) в Бургас и започнаха да ме лекуват, че имам бронхит/пневмония. Но оттам отидох в Стара Загора и д-р Умир (той в момента навън излезе някъде), ми пусна сонда, която да установи (проблема). В очите ми каза човека: “имаш тумор на белия дроб”. Оттам ми предписа химиотерапията, която трябваше да правя. В този момент намерих вестника; едно момченце (го) раздаваше безплатно и от Стара Загора, преди още да започне химиотерапията, си взех гъбите и започнах да ги пия. От 2010 година до днес не съм ги спрял и нямам намерение да ги спирам! Това е.”

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: