Пациенти: деца със Сарком на Юинг
За повече информация: Свилен Лапаков
Телефон: 0878 10 54 76

снимка на разделител

Искам да споделя два интересни случая с деца със Сарком на Юинг. Едното беше момиченце на 9 годинки, говорим за един период от време – може би през 2010 г., есента. Днес е 11.10.2017 г. Майката, колега психоложка, не искаше да бъде облъчвано детето. Има интервенция, отстранено е ребро. Започнахме (да даваме) “Имюн Модулатор”. Имайте предвид, на това детенце килограмите не са много, затова тръгваме с по-ниските дози – 3 пъти по 2 (капсули), Рейши (екстракт) – 3 пъти по 1 капсула и Коралов калций (MagiCal) – първите 3 месеца. Впоследствие коригирахме (схемата). Бяха в София, във ВМА, на контролни прегледи. В рамките на една година, през 6 месеца, ходиха на контролен (преглед). Там им казаха, че е настъпила ремисия и нямат необходимост от агресивна терапия. Първо, че реброто е отстранено – няма какво да бъде облъчвано. Колегите от ВМА са казали, че няма необходимост белия дроб да бъде “сваряван” от лъчетерапията. Детето е малко и му предстои да се развие по-нататък. (Казали му, че) това, което е приемало – било то като диета, хранителни добавки, билки (дори за тях общия знаменател е хранителни добавки), по възможност – да продължат (да му дават). На майката всяка година, поне 3 месеца до половин година, изпращам от нашите продукти. Вече (приема) само “Имюн Модулатор”, но тя си прави пълния курс.

Другият случай пак е със Сарком на Юинг, там обаче имаше лъчетерапия. Беше по-голямо момченце – на 13 години. Като дозировки по същия начин, само че се наложи по-дълго време да бъдат приемани, за да може в един следващ момент последствията от радиотерапията да бъдат неутрализирани в някаква степен.
Два еднакви случая на заболяване няма. Тук трябваше малко по-дълго време, но пак (става дума) за настъпила трайна ремисия.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: