Пациент: с рак на хранопровода с разсейки в белите дробове
Контакт с лекар: 0878 401 989

снимка на разделител

„Казвам се Ценка Георгиева и съм от София. На 72 години съм. На моя съпруг му откриха заболяване на стомаха. По-точно: в началото имаше оплакване на черния дроб, имаше възпаление. Просто ‚данните‘ му не бяха много добри и личният лекар ни изпрати при гастроентеролога. Той направи известни изследвания и установи, че (съпругът ми) трябва да постъпи в болнично лечебно заведение. Ние отидохме в „София Мед“ и там му беше направена гастроскопия. С изследването се установи, че той има проблем на хранопровода – или: рак на хранопровода. Тогава трябваше да отидем в онкологичното отделение за по-нататъшно лечение. И там трябваше да ни направят скенер, чрез който.. се потвърдиха данните от гастроскопията. Предложиха ни, съответно – оперативно лечение, но тъй като той има други придружаващи заболявания, а именно- сърдечната дейност не му е много (добре)… сърцето е извън ритъм. Освен това има подагра, (проблеми с) проста, кръвно налягане, просто има и други заболявания – Алцхаймер; и това не позволяваше да му бъде направена операция. Освен това – и химиотерапия. Тъй като организмът му беше изтощен и не позволяваше химиотерапия, просто трябваше да потърсим някакъв друг вид лечение – за по-нататък. Аз бях в много затруднено положение, не знаех какво да направя по-нататък, тъй като нямахме никакъв избор по-нататъшен, за лечение. И тогава една моя близка беше прочела за “Доктор Биомастер” и каза: “Защо не отидеш и провериш как стоят нещата, могат ли там да ви окажат някаква помощ, някакво лечение”. И аз така и направих, посетих кабинетите на „Биомастер“ и те ни насочиха към някои видове гъби, които действително се оказаха за него, в този етап, много добре! Тъй като той… беше спрял да се храни и (сега) започна да се храни по-добре и дори апетита му се оправи. Общо взето… теглото му се повиши. Беше поотслабнал – повъзстанови се и се почувства, че има някакво подобрение. Освен това тези болки, които от време на време се появяваха, изведнъж спряха! Нямаше вече такива оплаквания.

Диагностиката беше направена през месец март 2018 г., а лечението с гъбите започна през април 2018 г.

Тъй като мъжът ми има много други заболявания и не беше в състояние да му се проведат стандартните лечения, а именно – химиотерапия и операция, ние преминахме на този вид лечение – с тези гъби.

През тези 5 месеца, освен лекарствените гъби, други странични (специално за рака) лекарства не сме приемали – освен гъбите!
През този период на лечение сме спазвали известна диета, в смисъл – пържени, тлъсти меса, пържени ястия – не е приемал. Повече е бил на плодове, зеленчуци и от месата – риба и пилешко месо преди всичко. И повече плодове и зеленчуци!

Ракът беше около 2 сантиметра. След приемането на гъбите се оказа, че той е намалял на 0,91 см. И общо взето – продължава да е по-жизнен, да може да се движи, да се храни и изобщо – да се чувства добре за момента.

Аз мисля да продължа лечението до още по-доброто завършване на курса, за да може резултатите да станат още по-положителни.

Аз смятам, че е добре хора, които са били като нас – в затруднено положение – и просто нямат друг избор – да ползват гъбите, защото предполагам, че след като при нас има ефект, би трябвало и при други хора да има същия ефект и да се чувстват и те добре, както се чувстваме ние – за сега, добре! И затова смятам още да ги продължавам тези гъби!

В аптеката има брошурки, в които човек може да прочете и да научи много неща за тези гъби, защото действително те дават добри резултати!

Пожелавам на всички хора, които решат да ползват тези гъби.. Мога само да им пожелая успех и пълно излекуване; и здраве – преди всичко!“

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: