Пациент: Жена на 46-50 г. с рак на млечната жлеза
За повече информация: Свилен Лапаков
Телефон: 0878 10 54 76

снимка на разделител

Следващ интересен случай, който към момента е под наблюдение – от 4 месеца насам. Млада жена, между 46 и 50 години с диагноза рак на млечната жлеза. Не е оперирана. Само с биопсия. Много силен анемичен синдром. Изключително ниски кръвни показатели. Всяка седмица е на кръвопреливане. Поради тежката анемия тя се залежава, трудно ѝ е да става, само с помощ. Вследствие на залежаването се образуват рани. Една от (раните) е толкова дълбока, че се вижда костта отдолу – прешлена. За тези 4 месеца тази рана е била третирана с всичко, за което можете да се сетите, което (се намира) в аптечната мрежа. Когато идват при нас, ние за раните не знаехме; ние научихме (за тях) постфактум, когато сина ѝ, при поредното купуване на продукти, каза: “Възможно ли е от тези продукти да се затвори рана от залежаване?” Казах му: “Да, постепенно организма възстановява тези тъкани, които ги няма и в един последващ момент – компенсира.” Защото, възстановявайки имунната система, започва нормален процес на обмен на веществата. Към момента сме 4 месеца по-късно. През тези 4 месеца тази жена пие “Имюн модулатор” – 3х3 (капсули), Мейтаке – 3х2, Кордицепс – 3х2, Алое Арборесценс без консервант – 3 пъти по 20 мл. Конопено масло в капсули – 3х1. Това е, което приемаше от нас. Какво странично е приемала (не знам), синът ѝ сподели, че техен познат (чрез друг), правил билкови сборове. Случаят, разбира се, е в развитие, но имаме един факт – затворена рана вследствие на залежаване, с визуализация на костта. Направете си, както се казва – “сметката”, за какво си говорим.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: