Пациент: Жена на 52 г. с рак на млечната жлеза
За повече информация: Свилен Лапаков
Телефон: 0878 10 54 76

снимка на разделител

Здравейте, казвам се Свилен Лапаков. Психоонколог съм. Работя във Варна, в магазин за хранителни добавки. Асоцииран съм към Обществото по лекарствените гъби. Преди това съм завършил университет по натурална медицина в Русия. Специализирам онкопсихология. Активен член съм на IPOS – това е международната организация на психоонколозите. Работа, стаж, практика – повече от 12 години с онкопациенти. Благодаря за вниманието, което ще отделите от времето си за мен. Ще споделя няколко случаи, които предполагам за някои ще бъдат от особено значение, защото това са реални (случаи), това са истински хора. Това не е статистика. Имайте предвид, че всеки е уникален в присъствието си, в боледуването, в здравето, в общуването си. Накратко: Жена, 52 годишна, с рак на млечната жлеза. С частична резекция, отказва химио- и радиотерапия. Една година и 8 месеца пие от добавките, които са свързани най-вече с лекарствените гъби (фунготерапия), плюс други продукти, които не са точно гъби, но са благоприятни за въздействие върху здравето на човека. Редно е да изходим оттам. Японците казват така, правилния термин е: “положително повлияли се”. За гъбите, по статистика от 5 държави, в които активно се използват и е практика държавата да плаща за лечението с гъби – около 63% положително повлияли се. В случая с тази млада жена, първата година приемаше “Имюн модулатор” – това е най-мощният към днешно време, поне на територията на България, микс от 6-те най-силни гъби – 3 пъти по 3 капсули. Изхождаме оттам – минималната доза за въздействие върху онкологични и други тежки заболявания започва от 4 грама (4000 мг) нагоре. Затова тези дози са съобразени с това. Гъбата Мейтаке, която е гъбата на гейшите, редно е (също) да бъде приложена в тази ситуация- 3х2 капсули. Кориолус, друга лечебна гъба, – 3 пъти по 2 капсули. Кордицепс – това е особена гъба – гъбата, която “удовлетворява” според японската традиционна медицина, така наречените “водни органи” – бъбреци, бял дроб, мозък и кръв – 3 пъти по 1 капсула. Включили сме Пау Д‘Арко – това е екстракт от кората от Мравчено дърво, открито в джунглите на Амазонията преди около 400 години, от френски изследователи. Много силно въздействие има върху вирусното присъствие в човешкия организъм – 3 пъти по 3 капсули. Другото, което сме добавили в случая, това е Куркума, има достатъчно много информация и предполагам клиентите ни са запознати с нея. Там поне грам и половина дневно, като минимум, трябва да присъства – било то във храната, било то като хранителна добавка. Затова в случая сме избрали 2 пъти по 2 капсули. Това са 2 грама (2000 мг). Кораловия калций, защото единствен кораловият калций в своята форма “калции вареголит”, който нашия организъм усвоява, може да възстанови алкалния баланс. Там в случая е 2 пъти по 2 таблетки.

В случая, казахме – 1 година и 8 месеца са приемани. След 8 месеца имаме една корекция на дозите, защото клиентката/пациентката се почувства в изключително добро здраве. Не говорим в случая за показатели, показатели са правени през 3 месеца. Защо през 3? Защото това е срокът, съобразен с човешката физиология. В нашата кръв компонентите завъртат едно “поколение” кръв на 3 месеца. Затова това е норма в медицината, не само в България, но и по принцип. Коригирали сме “Имюн модулатор” – 3 пъти по 2 капсули (това е междинна доза). Мейтаке и Кордицепс съответно – 3 пъти по 1 капсула. Пау Д‘Арко е на 3 пъти по 2. MagiCal – 3 пъти по 1 таблетка. Куркума сме я свалили също на 3 пъти по 1 капсула.

Това, което беше интересно в ситуацията. Съпругът на тази наша клиентка работеше, живее и продължава да живее във Финландия. За да отиде там има едно условие. Единственото условие е да си клинично здрав. В случая, след изследвания в съответните клиники, където пациентката беше регистрирана и диспансеризирана, излязоха със заключение, след като минаха, както можете да се досетите всичко, което трябва да се изследва, тъй като заминава зад граница. Накрая заключението беше: “клинично здрава”. Това беше потвърдено и във Финландия. Това се потвърждава всяка година във Финландия. Жената продължава всяка година да пие поне 3-4 месеца от нашите продукти. На 2 години тя се връща, децата ѝ носят (продуктите) – клинично здрава е. За сравнение: днешният ден е 11 октомври 2017 г. Говорим за постигане на трайна ремисия! Тялото контролира собствените си ресурси, заболявания и т.н. Нека тук да включим не само тази телесност, която ние всички в някаква степен се опитваме да възстановим. Жената имаше и психологическа подкрепа. Продължаваме да поддържаме контакти с нея, вече дистанционно. Но това са фактите! Като допълнение: жената е с частична резекция, отстранено е единствено туморното образувание. По тялото, в други органи, в самото начало не са открити новообразувания. Постфактум, докато приемаше нашите продукти, също нямаше такива. Във Финландия, където са много стриктни, към днешен ден не са откривани новопоявили се (образувания) на други локализации. Другото – жената е с висше образование, жената чете, затова отказа радио- и химиотерапия, по собствено желание. Върху нея, аз не знам да е упражнявано някакво психологическо въздействие. Било то от колеги в болничното заведение, било то от други, които са съпричастни – близки, сродници, роднини.

Хранене според предложената диета на “Др. Биомастер”.

След 1,8 г. непрекъснато приемане на гъбените добавки, са ѝ направени максимално обстойни изследвания, поради преместване на живеене извън граница. Тогава, 2008-2009 г., заключението от онкодиспансера е: „клинично здрава“. Същата е формулировката от нейния здравен статус в чуждата страна. Там всяка година тя преминава профилактични прегледи, които констатират същия резултат и до днес.
Всяка година, по 3-4 месеца, тя пие профилактично от гъбените добавки по следната схема: “Имюн модулатор” – 3х2 капс., Мейтаке – 3х1 капс., Кордицепс – 3х1 капс., Пау Д‘Арко – 3х3 капс.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: