Пациент: с рак на дебелото черво
За повече информация: д-р Андрей Митевски
Контакт с лекар: 0878 780 491

снимка на разделител

“Здравейте! Казвам се Таня, от Стара Загора съм и искам да разкажа историята, през която преминахме и преминаваме с мама, понеже тя е болната, с диагноза рак на дебелото черво. И ако мога да помогна – ще се радвам за всички с тази диагноза, защото това не е начина, по който човек трябва да се откаже от лечение.

Ракът на дебелото черво беше открит миналата година чрез доста тежки изследвания и чрез доста тежки терапии, понеже ѝ липсваше желязо. Желязото е.. Желязодефицитна анемия – това е плодът на рака – и реално погледнато болката от това, че трябваше постоянно да пие желязо и постоянно да се налива – беше неописуема за майка ми.. Венозно. При вида на самата ампула – изпадаше в някакво отвратително състояние. Операцията, слава Богу, мина нормално. Ракът беше доста големичък, може би – колкото юмрука ми. За съжаление, възстановителният период след операцията протече малко по-трудничко.. лошото е, че беше 35 килограма.

За химиотерапия – просто не сме си и помисляли с брат ми да я подлагаме. Първо, че самите й килограми не позволяваха, второ – тя и до ден днешен не знае, че е с тази диагноза рак – на дебелото черво и за нея това щеше да е убийство. Духът падне ли у един такъв пациент – просто аз си мисля, че който и да „слезе“ – няма да може да помогне.

След операцията доктор Анчо Димитров, смело цитирам името му, защото това е един невероятен професионалист в хирургията в Стара Загора, а същевременно и човек – от малкото останали хора! Самата аз съм дългогодишен професионалист в тази сфера – 32 години като главен касиер в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“, но по стечение на обстоятелствата реших, че прекратявам там службата. Сега се занимавам със съвсем странични неща. След самата операция, след като решихме, че няма да се подлагаме на химиотерапия, д-р Анчо Димитров ни насочи към тази фирма, която е от алтернативната медицина. За мен тя беше надежда и бях убедена, че ще имаме ефект! И за моя радост и облекчение, благодаря на Господ, 1 година мама ми е жива, права, без разсейки, минала си е всички контролни прегледи с много добри резултати; с качени 10 килограма за 1 година!

Продуктите, които приемаме, са изписани от д-р Андрей Митевски, анестезиолог е. Изписва по схема хранителни добавки. Те са няколко на брой, като от тях са: „Имюн Модулатор“, Херициум, Кориолус, разтвор от Алое Арборесценс, витамин C, който е на прах, и био содата. Плюс много важно – диетичен режим, който трябва да се спазва, защото, по принцип, моето лично мнение е – за рака винаги са виновни храните! Това, което ядем – то си е химия. Но имайки предвид темпото на живота ни, няма как да се съобразяваме да ядем винаги природосъобразно. Благодаря на това, че тя е един стриктен пациент!

Другото, което искам да кажа- че (ние) ще продължаваме така. Една година ние нямаме разсейки, което е много рядко при рак на дебелото черво! И сме много доволни. В момента е на поддържащата схема – и ще продължаваме.

Много от вас може да си кажат, че не могат да си го позволят. Не щадете пари!
Мама е на 75 години! Апетит почти нямаше. Другото, което може би й помогна- тя много рядко ядеше месо, падаше си повече по зеленчуци. Не казвам, че категорично е отказала (месото) и е веган – не. Но по време на и след тези терапии с желязото – нямаше сили, изморяваше се. И най-важното, което пропуснах да ви кажа – че мама започна работа, отново. На 75 години! Тя си работи. Чисти офиси и няма намерение да се отказва – въпреки диагнозата си!
Другото, което е – че в момента си има апетит – хапва си, чувства се перфектно! бузите й вече са зачервени, това са 10 килограма за една година. Нормално качени, не да се „тъпче“ с храна и така нататък. И нямаме разсейки – за което съм благодарна!”

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: