Пациент: баща на Елена Алексиева
За повече информация: д-р Людмила Желязкова
Контакт с лекар: 0889 25 18 75 и 0879 35 76 03

снимка на разделител

“Казвам се Елена Алексиева. Искам да споделя опита от продуктите на Dr. Biomaster, които вече година и половина използваме във връзка със заболяване на баща ми.

През 2015 година, края на октомври месец, му откриха рак на дебелото черво, който беше вече в 4-ти стадий с перфорация. Наложи се спешна операция, която беше извършена в началото на ноември месец.

Операцията беше доста тежка и сложна; 4 часа и половина продължи. И след операцията ни уведомиха, че има и две разсейки в черния дроб, които поради сложността на операцията нямаха възможност да отстранят, а и съответно имаха опасения, че баща ми може да не издържи такава продължителност (на операцията)… И затова отложихме втората операция по отстраняването на разсейките в черния дроб за малко по-напред във времето. След първата операция възстановяването беше добре, но през периода на възстановяване ние решихме да помислим и върху вариант с алтернативно лечение. Защото в болницата ни казаха, че ще бъде назначена химиотерапия и вече след химиотерапията ще видим какви ще бъдат резултатите. В общи линии не даваха особено големи надежди, но въпреки това ние решихме да пробваме и с алтернативни варианти. И от интернет и чрез мои познати получих информация за китайските гъби на „Др. Биомастер“. Дойдох в магазина (им) в гр. Бургас, където се предлагат продуктите и с всички документи, които имахме – епикризи, изследвания от операцията и преди това. Тук на място ми направиха консултация със специалист и съответно беше назначена терапия за лечението. В началото трябваше да започнем с 7-8 продукта и ние решихме да започнем поради това, че самото действие на гъбите не е както при медикаментите, които закупуваме от аптеката – след няколко часа да започне действието. Тук трябва малко по-продължително време, за да се получи едно натрупване в организма и да има ефект.

Затова ние решихме да си дадем поне един месец срок от започването на терапията с гъбите до започване химиотерапията, която назначиха на баща ми. За да може през този един месец да се получи някакво натрупване на гъбките в организма и когато започнем химиотерапията, да има вече ефект от гъбите. Направихме го това нещо и на втория месец след като започнахме гъбите, започнахме и химиотерапията.

Химиотерапията, която бяха назначили, беше с продължителност 6 месеца, общо 12 вливки. След първата вливка нямахме никакви странични ефекти. Всичко беше абсолютно нормално, (от) втората беше същият резултата и така направихме 6 вливания, през които 6 вливания баща ми нямаше абсолютно никакви странични ефекти. Изключая само първите един-два дни след самото вливане му се появиха леко тръпнене на пръстите на ръцете и на лицето, но на втория ден отшумя. Казаха ни, че това е съвсем нормално от вливанията да се получи. След като му направиха шестата вливка, ние си правихме изследвания на кръвта, туморен маркер. След шестата вливка туморният маркер беше абсолютно в норма. Резултатите от кръвната картина и биохимията – абсолютно всичко беше във норма и решихме да спрем дотук със вливките, продължихме само с гъбите… терапията с гъбите.

Когато направихме на третия месец от терапията с гъбите, направихме ЯМР, който ЯМР показа, че едната метастаза в черния дроб, която беше всъщност първоначално с по-малък размер, беше започнала да „изсъхва“. Тя си беше смалила размера на половина, а другата, която си беше по-голяма, също си беше смалила размера и това ни даде доста надежди и продължихме още три месеца с приемането на гъбите, като през тези три месеца не провеждахме никакво друго лечение. Накрая на шестия, накрая на седмия месец с гъбите, направихме скенер и скенерът показа, че малката метастаза вече я няма! Тя просто беше „изсъхнала“ на цяло! Но беше останала една част от голямата. Тогава решихме да премахнем оперативно голямата метастаза и съответно направихме нужната операция. След операцията, специалистът, който прави операцията ни каза, че само това, тази метастазичка е била (останала). Няма никакви други и абсолютно всичко друго е изрязано и изчистено. След като направихме тази операция съответно беше ни назначена втора химиотерапия от 6 вливки.

Но преди да започнем химиотерапията, отново дойдох тук в магазина на „Др. Биомастер“ за гъбите и направихме промяна в терапията. Т.е. тези медикаменти, които първоначално седем месеца ги взимахме, ги заменихме с други медикаменти и с друга дозировка. Значи, първите седем месеца, първият курс на лечение взимахме „Имюн модулатор“, взимахме Алое арборесценс, Кориолус, Херициум.. Вземахме му, момент само да се сетя, сода с кленов сироп, ЕСИАК взимахме също, Колон Ц взимахме и.. ако пропускам нещо (друго)…

След това на втория курс на лечение, след премахването на метастазата, взимаме отново „Имюн модулатора“, взимаме гъбата Рейши на прах, пелин също взимаме. Аз съм здравен работник и искам да кажа, че ефектът, който имаше върху баща ми от гъбите просто беше уникален! Аз останах много изумена! Защото през целия период на лечение, значи веднага след първата операция (той) започна да се възстановява. От започването на приема с гъбите до този момент, той няма (проблеми), той се чувства перфектно. Значи, кръвното му е абсолютно нормално – 120 на 80. Постоянно правим ПКК и биохимия, правим скенер, правим туморни маркери. Абсолютно всичко му е в норма. Самият той се чувства изключително жизнен, няма никакви странични ефекти от химиотерапията – нито повръщане, нито окапване на косата, нито виене на свят, гадене. Няма такива неща, просто няма! Даже при първата химиотерапия, когато влизаше в болницата за вливки, пациентите от стаята, които бяха с него, винаги го питаха: „Абе ти, нищо ли ти няма на тебе, бе, нямаш ли някакви оплаквания?“ и той казва: „Нищо ми няма, чувствам се добре“. Просто няма, нямаме абсолютно никакви странични ефекти, което е изключителна рядкост. Аз от самото начало бях предубедена към химиотерапията, защото като здравен работник знам какъв е ефектът от химиотерапията върху организма. Значи, убиват се много здрави клетки, което е изключително неприятно и много тежко за хора с такива заболявания. И поради тази причина доста се чудихме дали изобщо да се съгласим на химиотерапия. Значи единствената ни (химиотерапия) – единствено се съгласихме поради тази причина, че бяхме в четвърти стадий. Ракът беше четвърти стадий с перфорация, с тези 2 разсейки, просто притесняваше ни това, че може да нямаме достатъчно време, което всъщност ще ни е нужно за лечението само с гъбите. Затова се съгласихме да започнем с химиотерапията. Но поради прекалено добрия резултат от лечението с гъбите, спряхме химиотерапията по средата първият път. Вместо 12 вливания, направихме само 6, защото резултатите бяха много добри. И, искам да кажа, това че много е важно, когато се започне лечението с гъбите: просто да се довърши до края, защото наистина е продължително, ефекта е уникален, но ако не се направи целия курс на лечение просто няма да се получи нужния ефект. Много хора започват и след първия месец правят някакво прекъсване, което абсолютно обезсмисля това, което са вземали до момента.

Баща ми сега е на 71 години. Когато започнахме, когато направихме операцията – беше точно на рождения му ден. Не е имал досега някакви оплаквания преди да му открием това заболяване. Не е имал никакви оплаквания, не е имал някакви заболявания. Беше си здрав и през цялото време на лечението, през тази година и половина той се чувства абсолютно по същия начин, както и преди да му открием заболяването.”

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: