Пациент: с рак на дебелото черво
За повече информация: д-р Диана Дякова
Контакт с лекар: 0878 401 989

снимка на разделител

“Казвам се Ангелос Карталис и съм от град София. Аз съм на 59 години. Една вечер прекалих с яденето и минавайки (яденето) през стомаха, в дебелото черво, където е бил тумора – което не съм го знаел, естествено, и там усетих страшна болка. Направихме изследвания – кръвни – и след това скенер показа, че имам този проблем.

Диагнозата, която беше поставена, беше рак на дебелото черво, а заведението в Гърция (болницата) се казва Папагеоргиу. Болницата се намира в град Солун. Бях лекуван с химиотерапия в същата болница в град Солун, в Папагеоргиу. Бяха ми предписани в началото 12 химиотерапии, около 6 месеца, след това – още 12 и сега направих последния курс – още 12 химиотерапии, още 6 месеца.

Веднага след операцията, която беше на 1 март 2016 г., се разтърсихме в интернет и там намерихме фирмата “Др. Биомастер”. Питахме и други хора и разбрахме специално за тези гъби, че са много (добри).., изключително добре действат. Първата ми консултация беше с д-р Дончев по интернет. Човекът веднага ми прати (отговор).. Даже ми каза какви дози, какво да взимаме. И веднага отидохме в София – тя жена ми отиде в София – и оттук ги взе.

Приемът на лекарствени гъби започнах точно 20 дена след операцията, на 20 март. Гъбите, които взимах, бяха „Имюн модулатор“, Агарукус, Кориолус, взимал съм и Херициум и Рейши и допълнително взимахме и Амигдалин, плюс ленено масло.

Дозите.. Някой път дозите ги сменяхме. Някой път взимахме от тези гъби, някои път от другите гъби, това беше в зависимост от съвета на лекуващия лекар. Лекарите, които ме консултираха, бяха първо д-р Дончев, после д-р Николова и сега в момента е д-р Дякова, от които сме много доволни – и за съветите, и за консултациите, и за всичко! Когато ми правиха химиотерапията разбира се, че взимах и гъбите, гъбите просто не съм ги спрял от 20 март 2016 г. Химиотерапията си е химиотерапия, но гъбите си ми помагат и то – много! По време на химиотерапията всеки знае, че човек се чувства много зле. Тези гъби просто ме държат в страшна форма. Много бързо излизам от това положение, много ми действат и до ден днешен не съм се разболял от никаква болест! Три години вече ще навърша на 1-ви март откакто след операцията, не съм се разболял, наистина, нито един ден, въпреки, че съм учител в основно училище.

Имам и други позитивни ефекти, които се наблюдават. Първо, много бързо се възстановявам! Много бързо се възстановявам след химиотерапията и може би да се дължи на гъбите; имам някой път „жесток“ апетит.

Резултатите от последните ми изследвания са стабилни. От август месец правихме предпоследния скенер; сега преди 1 месец правихме последния, в началото на декември 2018 г. и казват, че са ми стабилни – нямам увеличени лимфни възли! Каквото било – е било!

По време на операцията ми махнаха целия тумор и ми казаха, че нямам никакви разсейки – нито в другите органи, нито в черния дроб, никъде.

Аз бих препоръчал тази имунотерапия от “Биомастер” на много хора и дори съм го направил, защото знам, че помага. Знам, че лекува и го усещам върху себе си!

Имунотерапията съм препоръчал дори на брат ми, който има Паркинсон. Препоръчал съм я и на един приятел, който има доста проблеми и с бъбреци, и със сърце и с много други (проблеми).. И на други хора съм я препоръчал.

Исках да кажа нещо за фирмата “Др. Биомастер” – за д-р Дончев, за д-р Дякова, за д-р Николова, което ми направи много силно впечатление! Задавайки им въпроса примерно – да взема някакви гъби допълнително или да взема канабидиол или някакви различни неща, казаха: „Няма нужда!“. Просто, виждам че ми дават точните дози и не ме товарят! За това им благодаря!

Искам специално да благодаря и на обслужващия персонал, и на всички лекари, и на “Др. Биомастер” като фирма, на която наистина са много качествени продуктите. Благодаря!

Едно от най-важните неща е психиката на човека. Вземайки тези гъби, аз се чувствам сигурен в техния положителен ефект и тези гъби ми помагат и психиката ми е на много високо ниво.”

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: