Пациент: с рак на гърдата и рецидив – метастази по плеврата
За повече информация: д-р Диана Дякова
Контакт с лекар: 0878 401 989

снимка на разделител

„Здравейте, казвам се Ася Лазарова. От град Монтана съм. Моето заболяване датира от 2009 година. Тогава бях диагностицирана за първи път с рак на гърдата. Съответно се предприеха конвенционални методи на лечение, тъй като не бях запозната с такива природни продукти и начини за лечение.

Последва операция – махане на гърдата – химиотерапия и лъчетерапия, от която лъчетерапия получих трайни увреждания на белия дроб.

Четири години след тази първа операция, това лечение, нямах проблем – нямаше рецидиви; бях забравила, че съм била болна. Обаче на четвъртата година се получи рецидив – метастази по плеврата – и то доста активни. Направих плеврален излив. Последва манипулация за източване на тази вода, която беше в дроба – литър и половина – и състоянието ми изобщо не беше розово. Последваха няколко месеца на едни такива… Пак химиотерапии последваха. Не се оправих напълно. Пак се прави скенер (контролен), от който се установи, че има метастази и по ребрата – след всичката химиотерапия, която ми беше проведена! И затова се поинтересувах.. Реших, че по този начин няма да стане, видях го че няма да стане, няма да ме излекуват в болницата. И потърсих в интернет информация за къде се предлага нещо по-различно и по-сигурно – като лечение.

И така попаднах на фирма „Доктор Биомастер“ с лекарствените гъби. Отидох на консултация, но вече в такъв един момент, в който – за няколко месеца свалих 25 килограма – от 74 станах 49. Едвам ходех. Вливаха ми 3 дни системи глюкоза. Там, на място, вкъщи, идваше личната ми лекарка, защото не можех да ставам – да отида до тоалетна. Да ме закрепят, за да мога да дойда до тук.. Дойдох тука на консултация, предписа ми д-р Дончев комплекс гъби – основното беше „Имюн модулатор“ -ът, също така Агарикус, Мейтаке и още няколко неща, които да пия по определена схема. Това е много важно – да се пият продуктите по схема, която Ви е назначил лекаря тук.

И още в края на първия месец така се позакрепих, почнах да се храня. Нещата се подобриха, след 2 месеца се върнах на работа. Взех да наддавам – така – на тегло. С две думи: за 2-3 месеца – все едно не е било това, да не мога да стана от леглото – да съм зле… И продължих с гъбите! Пак така – всеки месец идвах на консултация, казваха ми какво, колко да взимам и след 6 месеца нямаше никакъв проблем. Продължавам да си ги взимам!

Имаше една паузичка, така .. около 4-5 месеца, може би. Не знам дали на това се дължи, но през 2017 година пак имаше някакви метастази по плеврата. Пак ми се проведе химиотерапия, но тогава пак започнах усилен курс с гъбите, с „Имюн модулатор“ -а, с още няколко продукта и състоянието ми бързо се подобри.

Пропуснах да кажа, че на втория рецидив, когато бях зле, ми направиха само 5 лъчетерапии на тия ребра, където намериха, че имам метастази. За което аз не вярвам, че от тия 5 лъчетерапии съм се оправила. Просто подобрението ми, съживяването ми – едва ли не, се дължи на продуктите, които взех, а не на лъчетерапията!
Сега пак „консумирам“ от тия продукти. Чувствам се добре, чувствам се жизнена. Поинтересувах се доста за такава информация – не само продукти, ами и хранителни навици, диета, начин на мислене. Просто човек трябва да се опита първо да си елиминира стреса! Стресът е причинител на всички болести. Ракът е състояние на имунната система. Той се развива, когато организмът не е добре. А организмът не е добре от стрес, от неправилно хранене, от всички такива „въздействия“. Просто – промених си начина на хранене, не трябва да се ядат определени храни – като въглехидратни, тестени, захарни.. Захарта храни туморите! Така че и това има значение: спокойствие, здравословна храна. Доколкото е възможно – домашна. Плодове и зеленчуци основно, без хляб, без захарни изделия, без кафе, без алкохол, цигари да не говорим – абсурд! Може да Ви звучи трудно, но това е начинът да сме здрави!

Днес е 25 януари 2019 година. Вчера бях на контролен скенер в болница “Сердика”, които показа, че няма никакво заболяване. Резултатите са много хубави и всичко е наред!

Ето тук идвам всеки месец на консултация при моята лекарка – д-р Галина Димова. Това е биорезонансният апарат, на които тя диагностицира от какво точно имам нужда в момента, кои точно продукти трябва да взимам, в какви точно дозировки да ги приемам – което е много важно за правилното поддържане! Правя това всеки месец и съм доволна от лечението си и състоянието си!
Препоръчвам на всички, които имат някакъв проблем да дойдат тук. Това помага наистина! И действат! Продуктите действат и се чувствате добре.“

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: