Пациент: г-жа Димитрова
Контакт с лекар: 0878 401 989

снимка на разделител

„Преди 2 г. ми откриха бучка на гърдата и гърдата ми беше отстранена. Правих 6 курса химиотерапия. Поинтересувах се в интернет за лекарствените гъби и видях, че има полза от тях! … От 2 г. не съм спирала да приемам „Имюн Модулатор“, Рейши, Детокс формула-та, В17 и сега (купувам) от 2 месеца маслото от канабис от вас. Отидох на ПЕТ скенер и нямах нито една лоша клетка! В органите нямам никакви разсейки. Чувствам се много добре от гъбите! Научих от интернет и от приятелки, които са приемали на Др. Биомастер продуктите … Имам изследвания, които са перфектни сега! В болницата ме питат какво приемам и съм казала, че вземам „Имюн Модулатор“-а и те са ми казвали, че пациенти, които са приемали тези продукти също са с добър резултат.

В началото, когато започнах химиотерапията, започнах веднага да пия Имуномодулатора и може би косата нямаше да ми падне, обаче аз я махнах, защото се притеснявах – защото чувах от пациенти, че пада изведнъж… Сигурно гъбите са ми помогнали, защото се чувствах много добре през цялото време, щом съм спортувала – всеки ден по 5 км. Със сигурност помагат и вярвам в това! И не съм спирала да ги пия, защото като гледам, който не ги е приемал – как е, а аз се чувствам добре! Изкарах химиотерапията, въпреки, че беше адски силна… Имах много разсейки в малкия таз и в костите, а сега като отидох на ПЕТ скенера ми казаха, че нямам нито една активна лоша клетка. Беше март месец, тогава ми откриха рак на гърдата и веднага след операцията започнах да пия лекарствените гъби. До сега – 2 г. ги пия и не съм ги спирала! Изследванията са ми много хубави. Препоръчала съм ги на наши близки, които също са болни – с рак на стомаха. Започнаха да взимат „гъбите“ на Др. Биомастер и се чувстват добре. Даже на зет ми му бяха казали, че му остават 2 месеца или нещо такова, а ето – вече половин година употребява вашите гъби и казва, че се чувства добре! Работи. Той ми е близък, аз му казах моята схема как ги пия и така… Който има проблем – лекарствените гъби са много добри и ги препоръчвам, защото аз бях в 4-ти стадий, а сега като отидох на ПЕТ скенера направо не можах да повярвам… “

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: