Пациент: Димитър Николов
Контакт с лекар: 0878 401 989

снимка на разделител

„Здравейте, казвам се Димитър Николов, от Бургас на 33 години. Започнах да се чувствам зле, да кашлям нощно време. Правя изследвания, рентгенови снимки, на два пъти кръвни (изследвания). Сложиха ми диагноза рак на белия дроб, IV-ти стадии с метастази по костите, по черния дроб и в мозъка. Лечебното заведение е болница “Виктория” в Блекпул, в Англия. Тъй като аз живея в района там, това беше болницата, в която бях приет.

Беше ми предложена имунотерапия и таргетирана терапия, като не се „класирах“ за имунотерапията, тъй като един от параметрите не отговаряше на нея и остана таргетираната терапия, която така или иначе може би беше най-добрият вариант от гледна точка на конвенционалното лечение в моя случай. И така започнах да се лекувам с таргетирана терапия.

Моите родители са започнали да търсят … Когато стана ясна моята диагноза, аз им споделих, казах им и те са започнали някакъв техен подход – да търсят някакви методи, с които да помогнат – както всеки родител би направил за детето си.. И са стигнали до „Доктор Биомастер“. Доста бързо са се ориентирали в тази насока. При което те закупиха някои гъби, които им бяха предписани от доктор от офиса в Бургас и те взеха тези гъби с тях. При което аз започнах да ги ползвам почти веднага, след (поставяне на) моята диагноза. Започнах да ползвам гъби плюс някои други добавки. Започнах да взимам също и B17, което е екстракт от кайсиеви семки, както и Алое Вера – някакъв натурален препарат от Алое Вера – не съм сигурен точно какъв… Най-вече взимах комбинация от няколко гъби, които ми бяха предписани по схема, за определен период от време. Приемах Имуномодулатор, Агарикус Блазей, Рейши, Кордицепс. Мисля, че имаше и Херициум.. Да, сигурен съм, имаше и Херициум в целия пакет от гъби и може би още някаква гъба, за която не се сещам в момента, която взимах тогава… Дозировката беше предписана от доктор – не мога да се сетя, тъй като това беше отдавна, но беше съобразена, тъй като в „Имюн Модулатор“-а се съдържа комбинация от шест гъби т. е. допълнително някои от тях се припокриват и затова беше съобразена дозата с „Имюн Модулатор“-а.

Започнах да взимам лекарствените гъби ноември месец 2017 година и ги взимах за период от 4 месеца. Това беше заложено като цел – да се взимат определен период от време, след което да се направи някаква почивка. След това отново започват да се взимат. Паралелно с тях аз взимах тази таргетирана терапия – не съм я спирал – която ми е предписана от болницата. Може би тук е момента да кажа нещо важно, че най-силният страничен ефект на таргетираната терапия е натоварване на черния дроб, което се следеше на всеки 2 седмици; в последствие – на всеки един път в месеца, от онколога в болницата в Блекпул. Като в края на периода, когато аз спрях да приемам лекарствените гъби, показателите на черния дроб започнаха да показват, че той се натоварва.. Като ми беше казано, че ако достигне определено ниво на натоварване на черния дроб – моят онколог ми каза, че трябва да се прекрати временно таргетираната терапия. В последствие аз започнах пак да взимам лекарствените гъби и тези показатели в момента са в нормата! За което аз много се радвам! Което, фактически, е причината, поради която аз имам положително мнение относно лекарствените гъби. Имам особено мнение за Агарикус Блазей, тъй като смятам, че в моя случай тази гъба е допринесла най-много.
Резултатите от последните ми изследвания – това са ядрено-магнитен резонанс на мозъка и CT скенер на цялото тяло – показват драстично подобрение! Останал е рак само в една малка част в черния дроб. Всичко друго се е изчистило напълно! Това са последните изследвания, за което много се радвам!

Бих препоръчал терапия с гъби на онкоболни и може би – не само на онкоболни. Чисто и просто защото вярвам, че толкова много изследвания в тази област няма как да бъдат измислени – защото това не е нещо тепърва започващо като изследвания на лекарствените гъби.. Това са много години изследвания! Още повече, че тези неща са развити в Япония. Аз лично имам много добро мнение за изследователските процеси като цяло в Япония и изобщо – за японците.
Бих ги препоръчал, защото аз лично съм видял, че има полза при моите резултати на черния дроб.
Като послание бих казал: иска ми се да се гледа на човешкото тяло като едно цяло, а не – като отделни системи. Тъй като видях – бидейки сега пациент постоянен по болници – видях, че на човешкото тяло се гледа „на парче“ и ми се иска да се гледа по-обширно и да се вижда цялата картина. Да се виждат нещата в корени, за да може да се стига до корените на нещата, а не да се третират само повърхностно симптоми и следствия от проблеми, които са били с години. Това бих искал да кажа!“

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: