Пациент: Жена на 91 г. с нарушен хормонален баланс
За повече информация: Свилен Лапаков
Телефон: 0878 10 54 76

снимка на разделител

Интересен случай – прабабата на жена ми, тя е на 91 години. Има проблем – страх. Понеже й е трудно придвижването (тя) не пие вода от страх, че трябва да ходи до тоалетната. Също – залежаване. Пие “Ямакиро”, което възстановява хормоналния (й) баланс, защото на тази възраст това е сериозно. Пие и гъбата Аурикулария, която по естествен път възстановява вискозитета на кръвта, защото не пиейки вода – кръвта е като “гел”/”паста за зъби”. С годините – едни склерозирали съдове.. Нали разбирате, че на сърцето е много трудно да помпа срещу земното притегляне един “гел”. Не иска обаче да пие “Супер формулата за сърце и кръвоносни съдове”, защото тя е на спиртна основа, но пие от другите (препарати) – гъби и се чувства изключително добре за възрастта си.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: