Пациент: Жена на 50 г. с наднормено тегло
За повече информация: Свилен Лапаков
Телефон: 0878 10 54 76

снимка на разделител

Интересен случай, който не е свързан със злокачествени заболявания. Жена, 50 годишна, с наднормено тегло – бивша спортистка. Когато дойде при нас да ѝ помогнем в случая (беше) 135 кг. Дадохме ѝ “Ямакиро” – това е една такава формула, възстановяваща нормалния процес на мастния обмен на веществата в човешкия организъм. Тази формула, самото ѝ име – “Ямакиро”, е японско. С нея гейшите са поддържали своите килограми. Предполагам знаете, гейшите е трябвало да опитват ястията на госта, за да може гостът да бъде спокоен, че домакинът няма нещо против него и не е сложил отрова (в храната). Имайте предвид, че няма пълни гейши. Всичките са фини и нежни. Три месеца по-късно, постепенно (пациентката) споделяше какво чувства и т.н., Тя имаше трайно намаляване на теглото – 23 кг надолу. Тя самата не можеше да повярва, че се чувства много по-добре. Има желание / хъс да върши нещо, защото преди, при тези килограми, те просто те “паркират” пред телевизора. В интерес на истината, 1 см подкожна тлъстина, равномерно разпределена върху човешкия организъм са новоизградени 2 км съдове, които да обслужват тази телесност. Тук има психологически фактор, разбира се – трябва да желаеш (отслабването). Желание да не “обслужваш” тези телеса, ами да си живееш нормален живот, независимо какво се е случило преди това. Другото, което е интересно в случая – тя пиеше вечерно време преди сън хитозан. Хитозанът е извлечен от черупките на морските раци. Целта му е да се свързва с други токсини в организма, новопоявили се в следствие на храната, на обмена на веществата. Защо вечерно време? Защото през нощта са много активни филтрите, които работят, за да може на сутринта ние да бъдем в по-свежо състояние. Хитозанът е продукт на друга компания разбира се, но в комбинация с “Ямакиро” – действа много добре.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: