Пациент: Жена на 79 г. с онкологично заболяване на млечната жлеза и миоматозен възел
За повече информация: Свилен Лапаков
Телефон: 0878 10 54 76

снимка на разделител

Тук имаме един друг, също много интересен случай с жена на 79 г. Пак е с онкологично заболяване на млечната жлеза. Но при нея също има и миоматозен възел. Размерите са 33 мм. Ние не знаехме за този миоматозен възел. Тя сподели (за това) постфактум. Тя пиеше продуктите, които даваме стандартно като схема, когато е рак на млечната жлеза. За 8 месеца миоматозния възел при нейните 79 години изчезва! (Изнасям) официални (данни), с нейно съгласие, без нейното име и т.н. Жената е благодарна, че сме успели да повлияем на нещо, на което тя не е обръщала внимание, защото на тази възраст (си казва) – Добре, не ми пречи. Бих могла и с него да си отида. Жива и здрава е в момента. Нейни приятелки и познати също са изключително удивени.

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: