Пациент: Силвия Александрова
За повече информация: Свилен Лапаков
Контакт с лекар: 052/65 13 65 и 0878 105 476

снимка на разделител

– Здравейте, казвам се Свилен Лапаков, психоонколог съм. Работя в град Варна, асоцииран член съм към Обществото с лекарствените гъби. С университетско образование съм – учил съм в Русия, Университет по натурална медицина. В последствие специализирах психология. Към момента консултирам и приемам в град Варна.

Накратко – до мен е Силвия, добра позната. Думата ще дам на нея – да разкаже за себе си, защото това, което чувства всеки един от клиентите/пациентите няма как да бъде изказано от странично наблюдаващ.

– В живота ми е имало много трудни моменти, не за първи път се сблъсквам с онкологично заболяване и слава Богу винаги съм ги преодолявала. Този път това се случи в следствие на стрес, който преживях с дъщеря ми. През 2013 година щях да я загубя. Преживя много тежка операция и едвам я спасиха. И всъщност вероятно това отключи заболяването ми. Не обръщах внимание на измененията в лявата си гърда, защото се заех с нейните изследвания – да видя как е, как вървят нещата. Имах много енергия (въпреки това) и не усещах, че нещо се случва с мен. Не можех да повярвам, че отново може да ми се случи подобно нещо!

Януари месец 2016 година в София, в болница Токуда, ядрено-магнитният резонанс показа, че имам карцином на двете гърди. Имах изливи в белия дроб и в сърцето, в перикарда и плеврален излив. Всъщност начинът, по които ми съобщиха това, беше много травмиращ за мен. Добре, че не бях сама, а бях с брат си – защото лекарят просто излезе отвътре и каза: за съжаление, във вашата възраст, този рак е много агресивен и моят съвет е да направите първо химиотерапия и след това – операция.

Върнах се във Варна и веднага се сетихме за г-н Лапаков. Отидох при него. Едновременно с това започнах да правя прочистване на организма си. Правих си със зелени продукти (с Нутрибулет), си изцеждах различни неща – пълно прочистване. Започнах да се храня без месо, без никакви млечни продукти, без никаква захар, без бяло брашно, без бял хляб, единствено пълнозърнест – с лимец. Сега съм открила един пълнозърнест с чия, който е много хубав и го препоръчвам на всеки. Пия по 2- 2,5 литра минерална вода на ден. Знам, че най-добрата за мен (защото г-н Лапаков ми я е изследвал), е „розова Девин“. Това е, което пия и не мога без толкова много вода вече.

Та значи, след това се срещнахме с него и започнах с „Имюн модулатор“ и B17, като начало. Дозата – от 15 февруари 2016 година започнах 10 месеца да пия B17 – 2 пъти по 1 капсула и „Имюн модулатор“ – 3 пъти по 3 капсули. На 7 април 2016 направихме операцията, като по съвет на най-добрия – г-н Милев, който е в онкологията в София, направи анализ на хистологията ми. Неговият съвет е да махна и двете гърди, за да нямам проблем след това. И аз за себе си взех това решение, защото на всяка цена исках да оцелея!

Върнах се във Варна и казах на моя хирург (след като февруари бяхме направили хистологията), че искам при операцията да се махнат и двете гърди. Бях си избрала датата 7 април (не знам защо така). Той се съгласи с мен независимо, че имах изливите и беше трудно да се оперира с тези изливи, но той пое тази отговорност, прецени че може. Защото зависи там от резекционните линии, които се правят. И си спомням много ясно как отидох в операционната и преди да вляза той отново ме попита “ти сигурна ли си, че искаш да го направим” и аз го убедих да го направим, защото той отново беше склонен да махне само едната гърда. Но аз не съжалявам нито за миг, че го направих, спестих си много травми..

След това, след тази операция прибавих от юли месец 2016 година (същата година) Агарикус, Мейтаке и Кориолус – 3 пъти по 2 и Пау Д’Арко – 3 пъти по 3 капсули. След това през юни месец той ми направи изтегляне на водата от белия дроб. След което водата отново се събра. Когато ме прегледаха и стадираха на скенер и на всички необходими места, казаха, че съм в 4-ти стадии, защото бяха обхванати и двете гърди, всички лимфни възли и имаше разсейка 2 мм в белия дроб. Извикаха ме в онкологията в Аспарухово без да ми казват защо. Отидох там. Но аз, в следствие на всичките тези неща – защото преживях 4 операции с пълна упойка.. Аз съм много силен човек, но това увреди психиката ми и в тези две години аз просто не бях аз, не бях себе си, не можех да се боря. Аз не можех да излизам навън сама, не можех сама да се къпя. Изпитвах страх от всичко, исках да умирам и исках да ме водят дори на вълнолома да се хвърлям.. Всичко това се случи..

Та значи, отидох в онкологията и господина, който отговаря за това ме прие и аз тогава бях с тремор на цялото тяло от психическите проблеми. Той ми каза “почваме химиотерапия”. Аз отказах химиотерапията и реших да продължа с гъбите в ударните дози. Защото се стремях през цялото време, стремежът ми беше, да приемам от гъбите между 10 и 23 грама съм стигала на ден от всички гъби. Значи пила съм Кориолус – 3 пъти по 5/3 пъти по 4, Кордицепс – 3 пъти по 3, Рейши – 3 пъти по 5, Мейтаке – 3 пъти по 5/3 пъти по 4, Агарик – 3 пъти по 5/3 пъти по 4, Пау Д’Арко – 3 пъти по 3. Всичко това г-н Лапаков ме е насочвал и ми е казвал как да ги вземам.

От юни месец 2017 започнаха да ми слагат инжекция „Фазлодекс“. Съдбата ме изпрати при доцент Калев, който е завеждащ лъчетерапията и дава консултации и за химиотерапията към варненската болница “Света Анна”, който е един невероятен човек, който е председател на Дъновисткото дружество във Варна. Той разгледа досието ми, защото в него не е само това заболяване и като видя през колко неща съм минавала, защото съм минавала 2001-2002 г. пълен курс химиотерапия плюс лъчетерапия с Болест на Хочкин по лимфните възли. От това заболяване оцеляват много малко хора, но аз оцелях. И каза: “ти си поела грейовете, които са ти достатъчни” (защото те ме облъчваха в тази част) “и на теб повече лъчетерапия не може да ти се прави. Ние теб ще те лекуваме не с химия, ще те лекуваме по друг начин, има вече инжекция Фазлодекс, която се отпуска от Здравна каса, слага се веднъж в месеца.” Той ме лекува с нея, знае че приемам източните гъби и приветства тези неща. Той е много отворен към тези неща. И консултира хората също, не пряко, но просто е… Слава Богу, има такъв човек във Варна, който е на такава позиция и е отворен за лечението по алтернативен начин!

Та значи, в момента се лекувам по този начин. Искам да кажа как се чувствам аз. Значи, много дълго време психиката ми продължи да е увредена, да не съм аз това, което съм. Но в един момент аз разбрах, че това, което ми предписват като химически препарати (защото те изредиха различни) и психиатъра, който ми ги изписваше разбра, че нито едно от тях не помагаше. Аз можех да спя не повече от 2 часа с “хиляди” хапчета. Нали ви казвам, не исках да излизам навън, беше ме страх, не исках да живея, мислех си че умирам, просто си знаех, че няма да оцелея този път. И един ден просто дойдохме с майка ми при г-н Лапаков отново да взема поредните гъби. И усетих от вътре желание да поговоря насаме с него, защото той е онкопсихолог също. И му казах следното нещо: “искам да ми кажеш, кое е нещото, за което аз трябва да помисля, да разбера искам ли да живея, не искам ли да живея и изобщо кой е смисъла, който може да отключи в мен, това, че аз да бъда същияt човек, какъвто съм била.” Той ми каза само едно изречение. Каза ми: “Задай си въпроса – ти необходима ли си на себе си? Имаш ли нужда от себе си?”.

Благодарение на тези продукти, през цялото време – и след операции, и веднага след излизане от операции – винаги съм се чувствала пълна с енергия. Кръвните ми показатели винаги са били максимално добри! Септември месец 2017 г., когато направих първото изследване на скенер, плюс кръвно изследване – за да покаже как се движи лечението ми – с инжекцията и гъбите, за мен показа, че разсейките в белия дроб двата милиметра ги няма, всичко е „чисто и светло“. Кръвните показатели бяха абсолютно идеални, както и туморния маркер, който беше преди самата операция 400, след първата операция беше 200, преди началото на гъбите и инжекцията беше 180, а последно беше 92 – септември 2017 г. и мен вече ме водят в регресия, отиваща към ремисия.

Значи, от гъбите се чувствам пълна с енергия, чувствам желание за живот! Имах усещането, че жилището, в което живея, има вредни патогенни зони. Разбрах, че се предлага курс по радиестезия, изкарах този курс и в момента, в който го изкарах, връщайки се у дома, направих замервания навсякъде и видях за какво става въпрос. Нещата са много лоши, но има начин човек да си помогне. В хола ни, където гледаме телевизия, намерих участък с подземна течаща вода. В стаята, където аз спя намерих мрежа на Хартман; в стаята, където е устройството за Wi-Fi, намерих мрежа на Кюри. Срещу нас, в кооперацията на покрива, има антена на мобилните оператори, което също никак не е добре. В кооперацията, в която живея – тя е малка, 3-етажна кооперация с 3 входа. Деветдесет процента от хората, които живеят там умират или от рак, или от сърдечен удар. През тези месеци, през които се лекувам, мои много близки хора, почти на моята възраст, си отидоха от най-коварното заболяване, защото не успях да им кажа, че трябва да пият източните гъби! И много съжалявам, че така се случи. Едната от тях просто не можеше да повярва, че това би ѝ помогнало повече или поне правейки химиотерапия – да го съчетава с източните гъби, което е много правилно!

– Какъв е критерият? Критерият е такъв – когато влезе клиентът ти, да каже: „Усещам се така, както беше преди да ме настигне болестта…“

– Абсолютно!

– Това е удовлетворение, че ти си свършил нещо!

– Хора, разберете, че химията помага, лекарите помагат, но природата помага най-добре! И мислите на човека помагат най-добре! Аз за себе си съм решила, че докато съм жива ще приемам източните гъби. Приемам „Имюн модулатор“, Пау Д’Арко, Рейши, Мейтаке, Кордицепс, Алое Арборесценс и това са нещата, които ще приемам винаги. Избрала съм го за себе си. Всеки сам решава, аз съм решила това за себе си.

– Изключително е от значение: стандартната медицина плюс висококачествени природни продукти, проверени природни продукти, защото знаете – има едни, но има и други – по-хубави. Доверявайте се винаги на висококачествените природни продукти! Винаги компилацията стандартна медицина плюс висококачествени природни продукти има едно мултиплициране – усилване на действието. Не един продукт, а в комбинация, винаги в комбинация. Двете медицини винаги, ръка в ръка. Едно цяло сме!

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: