Пациент: с базоцелуларен карцином и кожен карцином
За повече информация: д-р Диана Дякова
Контакт с лекар: 0878 401 989

снимка на разделител

„Казвам се Агнес Вълчева, пенсионер съм, лекар, на 83 години съм, от София. Моята история е кратка.

Миналата година, декември месец, се появи нещо като екзема на хумеруса (раменна кост), не можа да се… не се подаде на лечение и всички дерматолози казаха, че е преканцероза и подлежи да се оперира.

Декември месец, 2017 година, махнаха тази формация, потвърди се диагнозата – базоцелуларен карцином. Оперираха го и след това през месец май, т.е. юли (6 месеца) се появи пак, на хумуруса на лявата ръка, но по-високо, същата такава подобна формация. Аз вече имах опит отидох, махнаха (го), потвърдиха, че е същият карцином.

Не подлежал на…(терапия). Той бил кожен карцином, но не като меланомата – злокачествен, а от доброкачествените злокачествени карциноми. Не подлежал на допълнителна терапия, но – да си наблегна на имунитета, да го подсиля. Тъй като имам и генна предпоставка в рода си за раково болни.

Вторият път казаха: “Ще се явиш след 6 месеца“ и тогава вече питах хирурга:
– Ами, ако така продължава през интервали да се явява?
– Ами, ще идвате тука и ще го махаме.
– О, викам, това няма да стане.
И започнах с приятели, познати да говоря за състоянието си, докато случайно, след месец, една моя позната вика:
– Ела, ще те водя на едно място!
И ме доведе при д-р Дякова. Тя е много внимателен човек, обясни ми всичко. Даде ми микс от лечебни гъби за повишаване на имунитета, плюс производно на канабиса – канабидиол – 5 процентов разтвор.. Точно така – 5 процентов, които вече ги пия от август миналата година, 1 година.

Трябва да Ви кажа, че през това време аз не успях да се разболея нито веднъж. Много често (преди) ме болеше гърлото, имах настинки, хрема, кашлица и т. н., което д-р Дякова отчита като плюс – че има значение и продължавам и до този момент с микса от гъби и канабидиола, които фактически предпазва от появата на нови такива формации. Като (той) е изчистен от своето халюцигенно действие и пристрастяване.

Първата поява на тази преканцероза е 2017 година – декември месец. Тогава се оперирах.
Втората е през юли 2018 г. – също се оперира. Потвърди се, че е базоцелуларен карцином. И оттогава досега – значи колко, 6 месеца, януари – 7 месеца, не се е появявал – аз само се наблюдавам. Като взимам душ, проверявам – къде, какво. Ако напипам нещо на врата си, викам близките ми:
– Я вижте това какво е!
Те вече взеха да се смеят. Викам, не се смейте! Защото аз се притеснявам – въпреки, че не го показвам.

Тъй че, засега сме задържали процеса. Доволна съм, дано така да продължи, инак не знам какво щях да правя – отново да ходя на операция и да ми ги махат и така нататък. Това е моята история.

Откакто започнах да пия продуктите на Доктор Биомастер, аз поначало си заспивам много добре, но сега не мога да чета… Четях вечерно време, сега с книгата се захлупвам и спя до 5 часа сутринта, непробудно. Това е едното, другото какво е… Апетит, аз не съм се отличавала с кой знае какъв голям апетит, но – няма проблеми. В дефекацията има промени – сутрин – редовно. В тоя смисъл: имах запек, обикновено взимах някакви лаксативни препарати, но този път, без тях, спокойно сутрин се изхождам.

Чувала съм за този микс от лечебни гъби и затова съвсем спокойно, даже без някаква предварителна информация, предприех да го купя. Няма да ме отровят. Те са поначало явно преминали през съответния контрол.“

Свържи се с лекар

За подробна информация относно терапията с лекарствени гъби, моля попълнете следната форма за консултация с лекар, член на Обществото по лекарствени гъби България. Консултацията е безплатна.

ПРИЛАГАНЕТО НА ЕПИКРИЗА Е ОПЦИОНАЛНО!

Моля, потвърдете желанието си за предоставяне на информация!

Потвърждавам желанието си да предоставя информация, свързана с актуалното ми здравословно състояние, както и изричното си съгласие за обработването на съдържащите се в тази информация лични данни, които може да се отнасят до здравето в съответствиe с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (GDPR) и в съответствие с Правилата за защита на личните данни на потребителите на Уебсайта http://www.mikoterapia.bg посочени тук.

 

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при: