Безплатни консултации по случай Световния ден за борбата с рака

WCD_LOGO_RGBСветовният ден за борба с рака (World Cancer Day, www.worldcancerday.org) се отбелязва всяка година на 4-ти февруари и води началото си от 2005 година насам. Това е едно голямо събитие, органзирано от „Съюз за международен контрол на рака“ (www.uicc.org), който преди е носил името „Международен съюз срещу рака“.

По време на събитието всяка година се дискутират различни теми, свързани с причините за възникване на рака и актуални методи за превенция и борба с рака, като например: ограничаване на вредното влияние на тютюневия дим, на ултравиолетови лъчи и други. Важна тема, която е била дискутирана до сега е насърчаването на балансирания начин на живот, свързан с правилното хранене и физическата активност у деца и възрастни.

Тазгодишната кампания, която ще бъде отбелязана на 4-ти февруари /четвъртък/ 2016 година е съсредоточена върху четири основни точки:
1. Избор на здравословен начин на живот
2. Ранно диагностициране на рака
3. Лечение за всички
4. Постигане на най-високо качество на живот при раковоболни пациенти

Ракът винаги е представлявал трагедия в човешкия живот. Но експертите твърдят, че днес причините за възникване на рак са добре познати и това дава възможност за предотвратяване и дори за успешно лечение на близо една трета от новите случаи. Благодарение на задълбочените познания относно правилното хранене, правилния начин на живот и работата на имунната система, както и заради по-добрата информираност на населението, което дава възможност ракът бъде откриван още в начален стадий, днес ние сме много по-големи оптимисти относно успешното лечение на различните видове рак.

По случай Световния ден за борба с рака Общество по лекарствените гъби България организира безплатни консултации със специално обучени микотерапевти (специалисти по лекарствени гъби), които ще Ви дадат много полезна информация за различните видове натурални терапии, както и важни насоки за правилния начин на хранене на раковоболни пациенти.

Как може да се възползвате от консултацията може да научите на следния телефон: 0878 780 302.

error: Копирането на съдържание е забранено!