Описаните случаи са от практиката на лекарите и натуропатите, членове на Общество по лекарствените гъби България. За връзка с лекарите КЛИКНИ ТУК.

Историите, разказани на тази страница, са преживяни от действителни хора, преминали през тежки изпитания в борбата с рака. Случаите са описани от лекарите и натуропатите на Общество по лекарствени гъби България, които може да намерите ТУК.

Описаните случаи не бива да се възприемат като препоръка за лечение или съвет за терапия. Обществото по лекарствени гъби България не препоръчва каквито и да е методи или терапии, представени в уебсайта. Смисълът на тези истории е да вдъхнат смелост на всеки в борбата за възвръщане на изгубеното здраве.

Видеослучаи на болни от рак, приемали лекарствени гъби:
Вижте разказите на пациенти, преминали успешно през борбата с рака

Видеослучаи на болни от рак, приемали лекарствени гъби, при:

Случаи на пациенти, приемали лекарствени гъби при:

снимка на разделител

1. Госпожа Д. от гр. Ямбол

„Майка ми е на 60 години и живее в Гърция. Откриха ѝ рак на гърдата и разсейки в гръбначния стълб. Гръцките лекари определиха състоянието ѝ като безнадеждно. Казаха, че операцията и химиотерапията са безсмислени. Тя се отказа от официалното лечение и дойде през ноември 2006 г. в България, за да умре в родината си. Разбрахме за лекарствените гъби и майка ми реши да ги приема. Приемаше 4 от тях по схема. След един месец се почувства много по-добре, а след третия месец – отлично. Туморният маркер спадна от 78 на 43 единици само за 2 месеца. Носехме я на ръце и умираше от болки, а сега се занимава с градинарство и ежедневно се разхожда със съпруга си. Чувства се много добре. След едногодишно приемане на гъбите туморът в гърдата и метастазите не бяха открити. Не е лекувана с нищо друго, освен с гъбите.”

свържи се с лекар

снимка на разделител

2. Мъж на 77 г., от гр. София

Касае се за мъж на 78 години, с карцином на стомаха, в изключително увредено общо състояние, с множество метастази в черния дроб, с „разязвени“ ракови лимфни възли. Отказана му е и химио-, лъчетерапия и операция. Изпратен в къщи и му е казано, че надали ще остане и един месец жив. Пациентът приема Rom ma 80 godединствено гъбените препарати на фирма “Dr. Biomaster” и противоболкови медикаменти, защото не е могъл да търпи болките. Само след един месец, след контролен преглед, вместо да е починал, както са предвиждали лекарите, на компютърният томограф не се откриват тумора и метастазите.

Внучката разказва: „Когато го изписаха от болницата, той беше много зле. Беше на легло, не се хранеше, не пиеше вода – просто човекът си отиваше. Но като почнахме да му даваме тези лекарствени гъби още първата седмица той стана и започна да ходи. Много сме доволни от тези гъби. Просто му дадоха голям шанс да живее. Докторът каза, че иска да го отвори още веднъж, да види къде е отишла болестта. Но ние не се съгласяваме и ще продължаваме да взимаме от гъбите. Разполагаме с документите – всеки, който желае, може да се запознае с тях.“

свържи се с лекар

снимка на разделител

3. Господин С. Д. М., на 45 год., от Врачанско

Голям тумор ретроперитонеалната област – 9 до 15 см, обхващащ бифуркацията (разделянето на коремната аорта, хилуса (входа) на черния дроб, левия бъбрек и лимфните възли в ляво). Оплаквал се от болки в кръста. Казали му, че има дископатия и му предписали Аулин. Драстично отслабнал от 77 на 50 кг. Приели го в гр. Враца, не са го лекували с нищо. В София във Военномедицинска Академия на разноски на роднините му направили изследване на скенер и ехограф. Казали му, че е в последен стадий на рака и отказали лечение. Прехвърлили го в онкологията – там лекарите му казали, че „Нито можем да го приемем, нито можем да го лекуваме. Може само морфин да му бием. Остава му една седмица живот.” Започнал да приема гъбите в максимална доза по рецептата на лекар от фирма “Доктор Биомастер”. Само след един месец показателите на ПКК (пълна кръвна картина) и урината се подобрили значително. При новото изследване лекарят му казал: „момче, знаеш ли че туморните ти клетки се разпадат. При биопсията се вижда само каша от разпадната материя. Ние нищо не ти даваме – само една солена вода и витамини, а се подобряваш. Какво става с твоя организъм?” (Давали му само 2 гр. морфин и разтвори на Хартман и Рингер). Понастоящем трети месец след употребата на гъбите вече не употребява обезболяващи, тъй като няма нужда от тях. В отлична кондиция е и обработва градината си.

свържи се с лекар

снимка на разделител

4. Госпожа E. A.-T. на 45 год., от гр. София

Огромна фиброзна киста, която обхваща почти целия ляв яйчник. По указание на д-рa, след четиримесечен прием на два от гъбените продукти на фирма „Доктор Биомастер“, кистата изчезва напълно. Туморният маркер (Ca125) от 162 единици спада на 52, 4 U/ml.

свържи се с лекар

снимка на разделител

5. Господин К. от гр. Пазаржик

„Съпругата ми е на 52 години. Оперираха я от карцином на гърдата през Август 2006 година. Беше силно депресирана и отслабна с около 10 килограма. С помощта на гъбите тя успя да мине много леко през периоди на 25-дневно лъчелечение и химиотерапия. Не повръщаше и се хранеше добре, в норма останаха хемоглобина, левкоцитите, депресията мина бързо, кръвната захар спадна от 7 на 3 единици, туморният маркер спадна от 15 на 9, косата й не падна, възстанови загубеното тегло, сънят и беше нормален и без приемане на сънотворни, увеличението на черния дроб изчезна, изчезна и сърцебиенето, отстраниха се множество папиломи от шията. Убеден съм, че без тези гъби щеше да понесе това лечение много тежко, както се случи с много от нейните познати.”

свържи се с лекар

снимка на разделител

6. Госпожа Б. от гр. Шивачево (до Сливен)

„Баща ми е на 65 години. Откриха му карцином на белия дроб с метастази в лимфните възли, в трахеята и дебелото черво. След бронхоскопията беше отслабнал с 20 кг и почти непрекъснато лежеше, нямаше апетит и много трудно се хранеше. Дишаше трудно и кашляше на всяка крачка. Страда от диабет, високо кръвно налягане и преживя инфаркт преди 3 години. Беше толкова зле, че лекарите отказаха операция, химиотерапия и лъчелечение. След двуседмично приемане на 2 от гъбите дишането и апетита се подобриха много, даже игра хоро от радост. След втория месец започна да възстановява теглото си, ходи без да кашля и възвърна физическата си сила. Вече не приема Корвитол срещу хипертония. Кръвната захар спадна от 18 на 7 единици. Много съм доволна от тези гъбки.”

свържи се с лекар

снимка на разделител

7. Господин М. от с. Драгоман

„Майка ми беше оперирана от рак на гърдата през 2005 г. Направи един курс химиотерапия преди операцията и един след операцията. След операцията беше направена и лъчетерапия. След около 18 месеца туморният маркер нарастна на 19. Изследване показа, че има метастази в гръбначния стълб и тазобедрените стави. След 45 дневно приемане на гъбите метастазите не бяха открити (със сцинтиграфия). Тогава й откриха менингиом – доброкачествен тумор (около 7 на 5 сантиметра). Скоро със същото изследване се установи, че туморът започва да намалява. Туморният маркер спадна на 9 единици. Кръвното налягане спадна от 170/100 на 120/80. Много се подобриха бъбреците. Мога да покажа на всеки медицинските документи, които потвърждават думите ми. Продължава лечението с гъбите и очаквам пълното й оздравяване.”

свържи се с лекар

снимка на разделител

8. Господин Г. С., на 52 год. от гр. София

Плоскоклетъчен карцином на белия дроб от 09. 2007 г. – иноперабилен (неподлежащ на операция). Само на химиотерапия. Метастази в средностението и дясната подмишница. Запушен бронх за втори белодробен сегмент. Започва да приема най-силната схема от лекарствени гъби. През февруари 2008 г. е изследван отново с компютърна томография. Карциномът не е открит.

свържи се с лекар

снимка на разделител

9. Госпожа Е. Г. Т., на 45 год., от гр. София

Рак на гърдата от 09.2006 г., с големина на портокал. Предложили й операция и химиотерапия. Започва „по спешност“ да приема гъбите Шиитаке и Мейтаке – 3 пъти по 2 капсули дневно. След два месеца и половина туморът намалял до размерите на грахово зърно. Направила е два курса химиотерапия, но косата й не опадала. Предстои й операция. Счита, че с гъбите може да я избегне.

свържи се с лекар

снимка на разделител

10. Господин В. П., на 44 год., от гр. София

Рак на тестисите – опериран пред декември 2006 г. Разсейки във всички регионални лимфни възли. Туморът е бил 84 мм. Проведени са два курса химиотерапия. Приема два месеца Кордицепс, Шиитаке, Мейтаке и Рейши (германски екстракти с 20 % полизахариди) и туморът намалява до 29 мм. Много добре понася химиотерапията.

свържи се с лекар

снимка на разделител

11. Господин Т. К., на 93 год., от с. Златуша

Тумор на лицето – под лявото ухо. Опериран. След операцията туморът рецидивира. Отново опериран (при д-р Балдаранов – УНГ Пирогов). Направени са 12 облъчвания. Химиотерапия не е правена. Пие предписаните му гъби от 3 месеца и усеща силно подобрение. Отново се храни и има апетит. Премахнато е уголемяването на вените на левия крак. Изчезнали са и пъпките по лицето му.

свържи се с лекар

снимка на разделител

12. Господин К. П. Б., на 71 год., от гр. София

Карцином на простатата. Метастази в костите. Не е опериран. Преминава 33 сеанса лъчетерапия, без химиотерапия. От 3 месеца приема комбинация от лекарствени гъби по указание на един от лекарите на Общество по лекарствените гъби България. PSA (простатно-специфичен антиген) от 71 единици спада на 38. При последната направена костна сцинтиграфия не са открити метастазите в скелета. Има увеличен ляв бъбрек. Ето защо продължава да приема лекарствените гъби.

свържи се с лекар

снимка на разделител

13. Госпожа К. П. П., на 62 год., от гр. Банкя

Три първични тумора, без връзка помежду им. Първо рак на дебелото черво. Оперирана на 01. 08. 2001 г. На 16. 06. 2005 година, след четири години, открит рак на матката. Оперативно отстранена матка с всички прилежащи органи (тотална хистеректомия). И досега няма промени във влагалищния чукан. Не се виждат и увеличени лимфни възли от тазовите вериги. На 11. 07. 2007 при компютърна томография на корема и малкия таз се откриват хемангиоми в паренхима на черния дроб в областта на трети и осми сегмент. Вероятно пост-лъчеви изменения в стената на пикочния мехур. Нормално представено периректално пространство. Като странична находка през 12. 2007 година в болница Токуда в гр. София й откриват тумор по задната повърхност на бедрото, непосредствено под долния край на глутеалния мускул. Веднага започва прием на лекарствени гъби – пет вида, по схема от микотерапевт. Още след десетия ден почувствала прилив на сили, изчезнали постоянните позиви за уриниране, които й „вгорчавали живота” (в десния бъбрек е имала хидронефроза). Четири месеца след последвалата операция при непрекъснато вземане на гъбите се чувства прекрасно, отново има желание за живот. Можела да работи без да се изморява и редовно да прави много дълги разходки. След последвалата първа химиотерапия имала около 70 % окапване на косата, но после бързо й израстнала отново, а след третата химиотерапия нямала почти никакви оплаквания (само леко намаляване на апетита). В момента няма никакви оплаквания. На 13. 03. 2008 г. е направена контролна компютърна томография. Заключението е, че „не се отчита никаква динамика в образа” (туморът е спрял развитието си на дадения етап).

свържи се с лекар

снимка на разделител

14. Госпожа С. М. Г., 43 год., от гр. София

През ноември 2006 г. е отстранен оперативно злокачествен тумор, запушил дебелото черво. След това в срок от шест месеца провежда шест курса химиотерапия. Отслабва до 45 кг (преди е била 68 кг). Много тежко понася химиотерапията: окапване на косата, повръщане, гадене, безсилие – не може дори да става от леглото. През октомври 2007 г. е проведена операция за връщане на стомата. Откриват й още 2 малки тумора. Отново я оперират и отново минава през химиотерапия. След първия курс химиотерапия започва да приема гъбите по схема на лекар. От месец ноември 2007 г. до месец октомври 2008 г. е провела 9 курса химиотерапия, но винаги едновременно с предписаните й от микотерапевта лекарствени гъби. Благодарение на тях не е била на легло, не й е прилошавало, а косата й не само, че не окапала, а започнала да расте с „буйна сила”, по нейни думи. Чувства се много жизнена. Направените изследвания от октомври 2008 г.- скенер, ехограф и кръвни туморни маркери показват, че няма никакви отклонения от нормата. Според всичките консултирали я лекари показателите й са като на здрав човек.

свържи се с лекар

снимка на разделител

15. Госпожа Р. П.

„Имам миома от няколко години, случайно научих от в. „Доктор” за употребата на лекарствените гъби и за Фунгоцентъра в София. Стана ми интересно и проучих всичко, що е свързано с фунготерапията, прочетох в интернет от различни сайтове и бях много изумена и приятно учудена за гъбите – тези малки аптеки. В края на 2006 отидох на консултация при микотерапевта във Фунгоцентъра, обясних му проблема и той ми предписа гъбената тройка – Шиитаке, Мейтаке и Рейши. А също така комбинирах и с колоидно сребро. Освен миомата имах проблем със съня. Две години редовно приемах сънотворни и успокоителни и въпреки това не беше сън. Знаете ли какво беше учудването ми, аз спах, а бях забравила за спокоен сън от много време. Продължавам с тях и ето вече месец имам спокоен сън без да се събуждам. Много спокойна съм и през деня и се чувствам прекрасно. Тъй като миомата е хормонално нарушение на организма, има много странични действия, които изчезнаха…Благодаря на тези Божии създания гъбите, за които в България много малко знаем, а в Япония се знае повече от 2000 години….Радвам се, че ги има…”

свържи се с лекар

снимка на разделител

16. Госпожа М. С. С., на 64 год., от гр. София

Рак на гърдата, оперирана преди 4 години. Проведени 6 курса химиотерапия и 20 облъчвания. Диабетичка от 1991г. Приема Tamoxifen, от което изпада в депресия и плачливост. От 1 месец приема Агарик и Мейтаке. Чувства се много добре. Повишил се е жизненият и тонус. Направила е профил за глюкоза преди 1 седмица. Има подобрение.

свържи се с лекар

снимка на разделител

17. Госпожа П. Д., на 72 год., от гр. Перник

Страда от исхемична болест на сърцето, аденовирусна инфекция и мастопатия. Лесно се простудява и често я втриса. Преди 3 месеца започнала да пие Шиитаке и Рейши (екстракти с 20 % полизахариди) – 2 x 2 капсули дневно. В момента се чувства много по-добре, храни се добре. Вече няма обичайните втрисания. Липсва досегашната силна секреция от носа и болките в гърлото. През целия зимен сезон изкарала само едно остро респираторно заболяване, но го преодоляла много по-лесно от обичайното.

свържи се с лекар

снимка на разделител

18. Госпожа К. А., на 50 год., от гр. София

Рак на яйчника, голям колкото кафена чашка (~ 75мл.) Оперирана през 2006 година. Направена лъчетерапия. Чувствала се отпаднала, с болки и мехури по ръцете. Отначало започнала да пие Шиитаке, Рейши, Кордицепс и Агарик (германски екстракти с 20 % полизахариди). Още след първия месец косопадът изчезва, подобрява се апетитът, повишава се тонусът й.

свържи се с лекар

снимка на разделител

19. Господин К., на 18 год., от гр. Бургас

Донаборник, наркозависим. Заразен с хепатит C. Много трудно включен в терапия с интерферон. До започване на курса 3 месеца пие предписаните му препарати от лекарствени гъби. При задължителното предварително изследване за наличие на хепатит, пробите му са отрицателни. Лекарите го изгонили като симулант, който се опитва да се включи към безплатно лечение.

свържи се с лекар

снимка на разделител

20. Отец Л., на 50 год., от гр. София

Господинът страда от хроничен агресивен хепатит C. Бил е заразен посредством кръвопреливане преди 2 години. След 3 месечна употреба на предписаната комбинация от гъбени препарати настъпва рязко подобрение във всички аспекти – специфичните хепатитни серологични маркери, чернодробни изследвания и други.

свържи се с лекар

снимка на разделител

21. Господин Р. А., на 43 год., от гр. София

Полипи в носа. Многократно опериран. След всяка операция следвало ново, още по-голямо разрастване на полипите. Само след месец пиене на предписаната му комбинация от гъбени препарати от носа спонтанно със слабо прокървяване изпада голям полип с размер 3 см. Продължава приема на гъбите, за да избегне рецидиви.

свържи се с лекар

снимка на разделител

22. Господинн П. Л. П., на 69год., от гр. София, ветеринарен лекар

През юли 2007 година резекция на колон сигмоидеум по повод полип. През декември 2007 година нови полиповидни разраствания в областта на конструираната дебелочревна анастомоза- направената биопсия показала хронични възпалителни промени. През февруари 2008 г. е опериран заради карцином на дебелото черво – pT3N1M0, с размер 4 x 5 см. Веднага започва да приема лекарствени гъби по схема (Шиитаке, Мейтаке, Рейши, Херициум и Агарикус – германски екстракти с 20 % полизахариди). Едновременно провежда 6 курса химиотерапия с Кселода. Понася ги много леко – без никакви странични ефекти. После преминава към променена схема (Имюн Модулатор, Херициум – германски екстракт с 20 % полизахариди, Мейтаке екстракт – германски екстракти с 20 % полизахариди и Мейтаке прах). След шест месечна непрекъсната употреба на лекарствените гъби направените контролни изследвания показват, че няма абсолютно никакви медицински отклонения от нормата и пациентът е практически здрав. Не чувства умора при тежката физическа работа на село. Окончателно излекувано повишено кръвно налягане. При проведеното през юли 2008 година нативно и с контрастна материя интравенозно компютърно томографско изследване на корема и малкия таз, е дадено следното заключение: „Липсват компютърно томографски данни за рецидив на основното заболяване. Липсват данни за вторични промени. Не се виждат патологично уголемени илиачни лимфни възли.”

свържи се с лекар

снимка на разделител

23. Госпожа И. Й., на 46 год., от гр. Монтана

Болест на Хочкин – нодуларна склероза – 3Β, Ι – ви рецидив. Придружаващо заболяване меланома малигнум (Кларк 3-та степен). През 2005 година получава увеличени лимфни възли по цялото тяло. През януари 2006 година след диагностична лапаротомия по повод конгломерат от лимфни възли в областта на главата на панкреаса е диагностицирана Болест на Хочкин. Стадирана като 3 Β клиничен стадий, плюс съмнение за ангажиране на белодробния паренхим. Оперирана. Извадени три броя лимфни възли по 6 см. от областта на черния дроб и от мезентериума в областта на главата на панкреаса. Проведени шест пълни курса химиотерапия. Направени само три облъчвания, поради лоша поносимост. През октомври 2007 година нов рецидив с нарастване на лимфни възли във всички зони, плюс увеличен далак. Нови три курса по схема с Цисплатин и Дакарбазин поради междувременно диагностициран малигнен меланом през август 2007. По време на терапията – увеличени лимфни възли в лявата аксила и лявото надключие. Взетата от там биопсия потвърждава хистологично, че се касае за рецидив на болестта на Хочкин. Отново три курса химиотерапия (последен курс с Митоксантрон). Започва да приема препарати от лекарствени гъби (Имюн Модулатор и германски екстракти с 20 % съдържание на полизахариди от Кордицепс, Агарикус и Шиитаке). Много скоро, само след един месец вече има положителни резултати. По-рано много лесно се е уморявала, дори и след няколко крачки е трябвало да си почива. В момента сама пренася въглищата си с кофи до дома. През юли 2008 година при нативно изследване с компютърна томография не се откриват данни за първични и вторични лезии. Не се откриват данни за параортална и паракавална лимфоаденомегалия. Постигната е ремисия. Болната не е посмяла да каже пред лекуващите лекари, че е употребявала медицински гъби.

свържи се с лекар

снимка на разделител

24. Благодарствено писмо, изпратено по е-мейла

Дата: Mon, 28 Mar 2011 15:06:27 +0300 [15,06,27 EEST]
От: … (скрито)
До: Общество по лекарствените гъби България
Тема: [Няма Тема]
“Здравейте! Искам да изкажа благодарност към д-рa, който лекува майка ми с витални гъби от 4-5 месеца. Диагнозата и е липосарком. Преди да го посети имаше неописуем вид, но благодарение на неговите препоръки и подходяща терапия сега разликата е невероятна. Първо майка ми започна да се храни, има повишен дух, стана и по-енергична. С две думи ЧУДО. Направете по-голяма реклама на Вашите продукти, за да знаят хората и да се лекуват. Благодаря.”

свържи се с лекар

снимка на разделител

25. Госпожа Н. М. на 61 год., от гр. София

Рак на белия дроб с разсейки в гръбначния стълб. В много тежко общо състояние, почти неподвижна, с много силни болки в гърба. От 5 декември 2010 година започва да употребява комбинацията от гъбените продукти (Имюн Модулатор и германски екстракти с 20 % съдържание на полизахариди от Шиитаке, Мейтаке, Рейши, Кордицепс и Корилус), като най-важните две от тях в двойна доза предвид състоянието й. Само три седмици след това почувствала силно облекчение. Вече можела да става в леглото и да си движи краката. Болките чувствително намалели, както и повръщането. Продължава приема на гъбите.

свържи се с лекар

снимка на разделител

26. Госпожа на 42 год., от малък град около София

Преди 3 години е оперирана от рак на гърдата – трети стадий. Провеждала е химио- и лъчетерапия и се е чувствала добре през тези 3 години. При последващ преглед се оказало, че всъщност е с метастази в костите – четвърти стадий. Лекарите не давали надежда за излекуване. Жената казва: „Мислех да подам документи в териториалната експертна лекарска комисия (ТЕЛК) за инвалидност, а лекарите ми казахa – за кога ще ги подаваш, щом може и да не дочакаш решението на ТЕЛК?” Тогава жената решила да потърси алтернативно лечение и попаднала на един от лекарите на Общество по лекарствените гъби България, който й назначил приемането на комбинация продукти от лекарствени гъби. След проведената лъчетерапия туморният й маркер бил 418, а само една седмица след като започнала да приема гъбените препарати и отишла да й приложат бифосфонат, туморният й маркер вече бил 315. След още месец и половина интензивен прием на продуктите (14.12.2010 г.), маркерът й спада до 193. В момента се чувства много добре, бодра е, а преди началото на приемане на лекарствените гъби “едва ходела, влачела се като пребита, задъхвала се и нямала никакви сили”.

свържи се с лекар

снимка на разделител

27. Госпожа на 40 год., от гр. София

Има карцином на шийката на матката, втори стадий, (10. 10. 2010 г.), с болки и кървене. Провежда лъчетерапия (30 грея) и химиотерапия (3 по 50 мл цисплатин). Започва засилен  прием на големи количества от предписаните й по схема гъби. На 20 ноември 2010 г. при съответния преглед се констатира, че туморът й е намалял. Пет дни по-късно на скенер лекарите намират, че процесът „е затихващ”. На 22 декември на цитонамазка се констатира, че всичко е в норма; гладък епител на шийката на матката. На 19.01.2011 г. при повторно изследване на скенер се констатира, че пациентката няма данни за рак.

свържи се с лекар

снимка на разделител

28. Господин С. на 69 год., от гр. София, пенсиониран стоматолог

Аденокарцином на простатата. След пункционна биопсия, карциномът бързо прогресира. Започват болки във всички кости, включително и в ребрата. На скенера, както той сам казва: „светех като елха“. За съжаление, болката в илиачната кост и във бедрото, приели първоначално за болка от дископатия. Простатно-специфичният антиген (PSA) първоначално бил над 100, а в последствие- 271 единици, при норма по-малко от 2,7 мг/л. Трудно се качва и слиза дори от леглото. Три месеца приема максимални дози от Имюн Модулатор и германски препарати с 20 % съдържание на полизахариди. След тези три месеца PSA спада на 32, болките в лявото бедро вече ги няма, има остатъчна лека болка в дясната ръка. Предстои химиотерапия с Андрокур. Болния се чувства добре, сега много по-леко се движи дори и по стълбите. Нормализирала се и кръвната картина. Преди е имал разпад на кост според показателите за AP (алкална фосфатаза), който сега е изчезнал.

свържи се с лекар

снимка на разделител

29. Госпожа Д. Т., на 57 год., от гр. София

Оперирана преди 1 година заради карцином на гърдата. Диагностицирана е във възможно най-ранен стадий, и решава да започне прием на лекарствените гъби във възможно най-висока дозировка. През цялата тази година е пила лекарствените гъби по предписание на микотерапевта. През този период минава и курс на лъчетерапия. Болната е дълбоко убедена, че приемането на гъбите през този период са й помогнали да се чувства много добре. Няма никакви оплаквания. Смята да продължи приема им в по-ниски дози и през следващата година. Сега, по съвета на лекаря, ще употребява предписаните гъбени препарати в максимална доза като поддържащ курс само 2 месеца през ранна пролет и 2 месеца през късна есен.

свържи се с лекар

снимка на разделител

30. Госпожа Л. М., на 62 год., от гр. София

„Преди 4 години имах гинекологичен проблем – миома, 3 на 5 см и ми препоръчаха операция. Разбрах за терапията с лекарствени гъби и се обърнах за съвет към лекар. Приемах едновременно 5 вида висококачествени гъбени препарати. Пих ги 6 месеца, а ефектът им беше невероятен още след първия месец. Преди началото на терапията имах болки в ставите, изтръпване на дясната ръка, безсъние, вървях по улиците отпусната и все едно беше като мъгла всичко около мен. Всичко това изчезна. Косата ми спря да пада. Преди петите ми бяха груби – сега станаха розови като на бебе. Спя добре до ден-днешен, намалих диоптрите на очилата с един. Гъбите, съчетани с нормален хранителен режим са чудо на природата. Винаги ще търся по всеки повод помощта на фунготерапевтите. Това е лек и приятен начин на „лечение“, а ефектът е поразителен. Благодаря специално на доктора.“

свържи се с лекар

снимка на разделител

31. Госпожа К. Г., а на 70 год., от град София. Писмото пише дъщеря ѝ – П. Й. на 29.12.2011 г.

„Миналата година през декември поставиха диагноза на майка ми – миелоидна левкемия. Започнахме химиотерапия. Едва оцеля. Докато беше в болница, ние близките започнахме да търсим алтернативни възможности срещу това заболяване. След като се информирахме, консултирахме и проучвахме, ние се спряхме на тази нетрадиционна медицина – Фунготерапията. Веднага след като излезе от болницата, майка ми започна да пие всички гъби и други добавки като Алое Арборесценс, ЕСИАК, селен, кора от мравчено дърво, масло от черен дроб на акула, и други, които лекарят й беше препоръчал в „ударни“ дози. И така, повече от една година. Междувременно, тя премина през още две химиотерапии, за които хематологът настояваше, но не спря гъбите и другите добавки даже и в болницата. Почти не усети втората и третата химиотерапия, което сигурна съм, се дължеше на благотворното влияние на гъбените препарати. Сега изследванията й са толкова добри, че хематологът дори се учудва. След първата година, дозите на приеманите добавки намалихме тройно. Тя продължава да приема гъбените продукти и днес. Майка ми е на 71 години, адвокат е по професия и продължава да работи и до сега. Искам да кажа на всички Вас, които ще прочетете това, че обръщайки се към алтернативната медицина, Вие нищо няма да загубите. Не само по Коледа стават чудеса!“

свържи се с лекар

снимка на разделител

32. Госпожа А. С., на 40 год., от гр. София

„Миналата година през май месец ми намериха карцином на гърдата – 6 см и ми казаха, че трябва да се оперирам веднага, тъй като след месец ще е късно. Но аз не поисках и започнах да взимам от лекарствените гъби, препоръчани ми от лекаря, пих ги 5 месеца и вече не напипвам нищо от рака на гърдата.“

свържи се с лекар

снимка на разделител

33. Господин Л. Р. Р., на 69 год., от гр. София

Множествен миелом – трета степен. Оплаква се от неподвижност, фрактури на гръдните прешлени- 6-ти , 8-ми и 11-ти, хемоглобин под 70 (при норма 140-175), левкоцити – около 2000 (при норма 4400-11300). Много високи стойности на плазмоцити (над 80 – повече от 30 % от нормата). Белтък – над 80 (при норма 65-83 g/l). Болки във всички поясни прешлени и във всички широки тазови кости. На скенер структурата на костите била силно порьозна, както при климакс при жените. Повишена чупливост, като при падане е счупил три ребра. Протеинурия- 18 гр/24 часа (сега е по-малко от 1 грам- 07.12.2.2011). Междувременно е минал само един курс лъчетерапия и се отказва поради изгаряне и неповлияване (не го обезболявала). Предписана му е химиотерапия – 10 курса, по една нмесечно, но е издържал само 3 инфузии. През Ноември 2010 година започва да приема Имюн Модулатор и още няколко германски препарата от лекарствени гъби с 20 % съдържание на полизахариди. Пет месеца поред употребява пълния списък продукти, предписан от микотерапевта. След седмия месец добавя и препарата „Магикал“- по 1 таблетка дневно. До сега вече употребява лекарствените гъби повече от 1 година, като след петия месец, по финансови причини е приемал само Имюн Модулатор – 3 пъти по 2 капсули дневно. В момента, утайката на кръвта (РУЕ) е с показател 10 при норма по-малко от 20 при мъже под 50 години (преди това е била непрекъснато 80-100). Левкоцитите са били от 1,6 до 2. Сега са 5,9 при норма 4,4-11,3 g/l. Хемоглобинът му е вече 127. Протеинурията е вече по-малко от 1 грам, а общия белтък е вече в норма. В момента процентът на плазмоцитите е под 5 %. Сега болният ходи свободно и на 03.03.2012 г. ще се изследва материал от костен мозък. Не чувства никаква умора, костите не го болят както преди.

свържи се с лекар

снимка на разделител

34. Жена на 26 г., от град Смолян

Открит е рак на гърдата в напреднал стадий. Гърдата е отстранена, но остават метастази в белия дроб, в черния дроб и в костите. След двумесечно приемане на „Имюн Модулатор” и още няколко висококачествени гъбени препарати. Метастази не са открити в белия и черния дроб. Терапията продължава.

свържи се с лекар

снимка на разделител

35. Мъж от гр. Пловдив

Рак на простатата с метастази в костите, поради които изпитва силни болки. Един месец след началото на приемане на „Имюн Модулатор” и съпътстващи гъбени препарати, болките в костите отшумяват почти напълно. Терапията продължава.

свържи се с лекар

снимка на разделител

36. Жена на 60 год., от гр. Пещера

Рак на мозъка. Не е оперирана. Правена е химиотерапия. Шест месеца приема висококачествени препарати от лекарствени гъби – Имюн Модулатор и още няколко препарата. Последното изследване показва, че туморът не прогресира и е капсулиран. Жената се чувства добре и няма оплаквания.

свържи се с лекар

снимка на разделител

37. Госпожа И. К., на 50 год., от гр. Пловдив

Жена с тумор на мозъка. Опериран, с рецидив в другата мозъчна половина. Отказала повторна операция. В продължение на 2 години е приемала високи дози гъбени екстракти и лекуващите лекари са приели, че е клинично здрава. Три години продължава да приема имуномодулатор от гъбен произход.

свържи се с лекар

снимка на разделител

38. Господин Г. Т., на 75 год., от гр. Пловдив

Преди 5 години по повод на установен белодробен карцином и множествени разсейки в лимфните възли, отказвайки химиотерапия и оперативно лечение, започва да приема виталните гъби. Настъпва видимо подобрение – изчезват задухът и кашлицата. Лимфните възли в областта на шията са били големи, болезнени, зачервени и изпъкнали. Впоследствие се нормализират напълно. Пациентът отказва да направи повторна контролна рентгенова снимка, позовавайки се това, че се чувства здрав. Продължава да приема ниски поддържащи имунната система дози от висококачествени гъбени екстракти.

свържи се с лекар

снимка на разделител

39. Госпожа М. К., на 30 год.

Оперирана по повод рак на млечната жлеза. Проведена химиотерапия. След прием на умерено високи дози от гъбени екстракти в продължение на 1 година, приема имуномодулатори в продължение на 3 години. Контролните изследвания са с много добри резултати. Работи, чувства се добре и е спокойна.

свържи се с лекар

снимка на разделител

40. Госпожа М. А., на 50 год., от гр. Карлово

Жена с рак на кожата. Приема виталните гъби вече пет години, след оперативно лечение и химиотерапия. Добро общо състояние, работи, чувства се добре. Провежда редовно контролни изследвания и скенер, които говорят за овладяване на процеса.

свържи се с лекар

снимка на разделител

41. Госпожа К. И., на 35 год., от гр. Пловдив

С установен и опериран преди 5 години злокачествен тумор на гърдата. Проведена е химиотерапия. Преди 3 години са установени разсейки по кожата и в белия дроб с масивен плеврален излив. Оттогава приема гъбени екстракти и провежда химиотерапия, която предизвиква токсична реакция на черния дроб с високи стойности на чернодробните трансаминази, което довежда до временно ѝ прекъсване. С помощта на добавената към останалите екстракти гъба Шиитаке, за 30 дена се подобряват до нормални чернодробните показатели и състоянието на болната. Става възможно да се продължи започнатата химиотерапия. Продължава да приема гъбите вече трета година и състоянието й е значително подобрено – намаляват до изчезване кожните прояви, туморът и изливът в белия дроб, подобрява се чернодробната функция.

свържи се с лекар

снимка на разделител

42. Господин Д. М. Д., на 53 год., от гр. Пловдив

Новооткрита лимфолевкоза. След едномесечен прием на гъбените екстракти размерът на увеличените лимфни възли намалява наполовина. Предстои биопсия на лимфен възел.

свържи се с лекар

снимка на разделител

43. Госпожа К. Д., на 58 год., от гр. Смолян

С хронична лимфолевкоза. След 25-дневен прием на виталните гъби съобщава за подобряване на кръвните показатели. Чувства се по-добре и е по-работоспособна.

свържи се с лекар

снимка на разделител

44. Госпожа А. С., на 65 год., от гр. Пазарджик

Карцином на млечната жлеза, с разсейки в белия дроб. Голямо туморно огнище – 48 x 40 мм и три малки по 10 мм. Започва приемане на висококачествени екстракти от лекарствени гъби. Контролен скенер след 20 дена – без химио- или лъчетерапия (по желание на болната) голямото огнище е намаляло до 20 x 27 мм, а малките вече не се откриват.

свържи се с лекар

снимка на разделител

45. Господин И. И., на 50 год., от гр. Пловдив

Мъж с белодробен карцином с разсейки в лимфни възли и надбъбреците. След приемане на комбинация от германски гъбени екстракти в продължение на един месец, на проведеното контролно компютърно-томографско изследване се установява намаляване наполовина на туморните образувания в белия дроб и надбъбреците и изчезване на тези в лимфните възли. Болният е в много подобрено общо състояние.

свържи се с лекар

снимка на разделител

46. Госпожа К. П., на 45г., от Пазарджик

Фиброзна мастопатия от дълги години, оставена за наблюдение. От няколко месеца установила плътно болезнено образувание в долния полюс на лявата гърда, с големина на портокал. Силни болки в лявата подмишница и болка в лявата ръка. Отказала категорично оперативно лечение. Установен висок туморен маркер – СА 125 – 39, при норма до 35. Прочела за гъбeните продукти във вестник. След около 45-дневен прием на комбинация от висококачествени гъбени екстракти и спазване на съответния хранителен режим, изчезна болката в лявата ръка, гърдата и подмишницата. Размерът на образуванието намалява до 3-4 сантиметра. Контролният туморен маркер спада до 26. Чувства се много добре и ходи на работа. Продължава да приема предписаната й комбинация.

свържи се с лекар

снимка на разделител

47. Господин К.Г., на 35 г., от гр. Пловдив

Установени преди 3 години поликистозни лезии на черния дроб, потвърдени от компютърна томография. Изследване през 2010 година установява влошаване на чернодробната функция с покачване на стойностите на чернодробните ензими и високи стойности на липидния профил – холестерол и триглицериди – над 10 mmol/l (при норма на “лошия” холестерол до 3,4 mmol/l). От година и половина приемал Шиитаке гъбен прах (3 х 2 ч.л.), разтворен в ленено масло. Постигнал е удивително добри резултати в с трайно нормализиране на чернодробния и липидния профил. Изследванията показват, че черният дроб работи в норма.

свържи се с лекар

снимка на разделител

48. Госпожа Г. К., жена на 25 години от гр. Пловдив

Неходжкинов лимфом (увеличен размер на лимфните възли над ключиците и в подмишничните ямки). След приемане на Агарикус 20% полизахариди (3 х 3 капсули) и Кордицепс 20% полизахариди (3 х 3 капсули) за 2 седмици значително намалява размерът на пакетите от лимфни възли в шийната област и под мишниците. Чувства се по-добре и е с подобрено психо-емоционално състояние. Силната болка в тези области е изчезнала. Приемането на лекарствените гъби продължава.

свържи се с лекар

снимка на разделител

49. Госпожа С. В. К., на 79 г., от гр. Бургас. Случая описва дъщеря й Венелина.

През 2009 г. г-жа С. К. е лекувана във Военномедицинска академия по повод исхемичен инсулт вляво (епикриза; ЛИБ – 28467/2009; ВМА). В дома на болната е изградена система за непрекъснато видео наблюдение от дъщеря й работеща в магазин в партера на блока. Болната е била в удовлетворително състояние около месец след изписването, след което започнало постепенно влошаване. Изразява се с отпадналост (непрекъснато лежи), безапетитие, безсъние, нарушаване на походката (влачене на краката), залитане, намаляване на телесното тегло, отоци по краката. В края на април 2010 г. е приета във вътрешно отделение на болницата в увредено общо състояние. След извършените изследвания и консултации е уточнена диагноза – нефролитиаза вляво, хипертонична болест ІІІ степен, застоен бял дроб, плеврални изливи, двустранно, последици от мозъчен инсулт вляво (епикриза: ЛИБ – 4222/310; Силистра). Изписана по желание без промяна на здравословното състояние. Проведена е терапия в домашни условия със следните биологични хранителни добавки: Имюн Модулатор, Имюнити 365, Агарикус блазеи, Кордицепс, Есиак, Алое аборесценс, женшен + гинкобилоба, женшен + мравчена киселина. Профилактиката е продължила девет седмици. На четвъртия ден след започване на профилактиката посетих болната в дома й в гр. Силистра. Посрещна ни жена: свежа, бодра, с нормална стабилна походка, с добър апетит, нормален сън, грижеща се за домакинството си, нямаща нищо общо със състоянието описано в епикризата (ЛИБ – 4222/310; Силистра). Около петнадесет дни след началото на профилактиката С.К. се връща към хобито си, шиене на гоблени, по 6-8 до 10 часа на ден и ходи около 1 км извън града до градинката си, където отглежда зеленчуци. Многократно по телефона бях информиран, че състоянието на С.К. е много добро.

свържи се с лекар

снимка на разделител

50. Мъж на 45 г., от гр. Русе

Хистологично доказан рак на езика. Езикът беше зачервен, подут, с плаки върху него. Още в началото на приемането на продукта Имюн Модулатор състоянието на пациента значително се подобри. След четири месечно приемане на Имюн Модулатор ракът не беше открит при направените изследвания.

свържи се с лекар

снимка на разделител

51. Госпожа В. А. на 58 г. от гр. Кюстендил

От много години пациентката е с хронична инфекция на пикочните пътища. Лекувана многократно в болница с различни антибиотици, но без особен ефект. Проведена й беше терапия с гъбата Кордицепс по схема в продължение на един месец. Направената посявка на урината се показва ”стерилна”. Следващите два месеца продължава с поддържаща доза от този природен антибиотик. Вече 6 месеца пациентката е с нормална находка в урината, без каквато и да е друга терапия. Всеки месец по 5 дни продължава да приема гъбата в профилактични дози.

свържи се с лекар

снимка на разделител

52. Господин Й. И. на 55 г. от Русенско

Диагноза: Хронична обструктивна белодробна болест. Хронична дихателна недостатъчност. Пациентът е постъпвал многократно в болница със задух, мъчителна кашлица и отделяне на голямо количество зеленикави храчки. Подобрявал се е временно. Започва терапия с тройна комбинация от лекарствени гъби. Още след първия месец пациентът почувства значително подобрение: задухът и кашлицата намаляха чувствително. Поради финансови затруднения приемането на гъбите беше преустановено след втория месец, но състоянието вече беше много по-добро и по-стабилно от когато и да е било.

свържи се с лекар

снимка на разделител

53. Госпожа Г. Я. на 40 г. от гр. Павел баня

Оперирана е от рак на гърдата през 2009 година. Не е имала метастази. Проведена е лъчетерапия. При поредния профилактичен преглед откриват завишени стойности на туморните маркери. По този повод започва прием на комбинация от лекарствени гъби и колоидно сребро (сребърна вода). Отново е направено изследване със скенер на 13.01.2011 г. Данни за метастази няма. Кръвните показатели, включително и туморните маркери са в норма. И до този момент (25.04.2013) приема профилактично гъбената смес ”Женска сила” („Frauenpower“) на германската фирма „Хавлик“.

свържи се с лекар

снимка на разделител

54. Госпожа С. Т. на 70 г. от гр. Плевен

Диагноза рак на дебелото черво, метастази в черния дроб. Оперирана през месец юли 2010 г., след което е проведена химиотерапия. Метастази в черния дроб вече не се установяват. Една година по-късно откриват отново туморна формация в дебелото черво, която е преценена като рецидив. На 28.04.2011 г. следва нова операция. Туморът се оказва неоперабилен, тъй като е прорастнал към седалищните кости, дясната маточна тръба, десния уретер и илиачните съдове. Отново се откриват метастази в черния дроб. Започната е терапия с комбинация от лекарствени гъби в по-високи дози. Пациентката понася много по-леко химиотерапията. Изследванията от компютърна томография (КТ) от 02.03.2011 г. показват липса на динамика в развитието на чернодробните лезии, не се откриват патологично увеличени лимфни възли в коремната кухина и малкия таз. Силните болки в костите се премахнаха с приемането на големи дози от екстракти от гъбите Рейши и Шиитаке. Продължавам да следя състоянието на пациентката (20.03.2013).

свържи се с лекар

снимка на разделител

55. Господин Б. Г. Е. на 54 г. от гр. Панагюрище

През 2009 г. му откриват рак на простатата. Не е опериран. Имал е задебеляване на стената на пикочния мехур. Започната е хормонотерапия. След 3 месеца се откриват множество малки лезии в черния дроб, за което е планирана химиотерапия. По указание на микотерапевт започна да приема няколко препарата от лекарствени гъби в подходяща за случая комбинация. На контролната ехография през месец юни 2010 г. лекарите вече не откриват лезии (метастази) в черния дроб, задебеляването в пикочния мехур е напълно изчезнало. На контролния скенер през месец май 2011 г. в черния дроб не се откриват метастази. Продължава да приема лекарствените гъби успоредно с провежданата хормонотерапия.

свържи се с лекар

снимка на разделител

56. Госпожа А. Д. на 45 г. от гр. Плевен

Госпожата е оперирана от рак на гърдата преди 4 години. Химио- и лъчетерапия не са провеждани. Приема „Тамоксифен“. Редовно прави профилактични прегледи. Напоследък има леко завишен туморен маркер. По този повод започва терапия с комбинация от препарати от лекарствени гъби: Имюн Модулатор, Агарикус блазей, Мейтаке (20 % полизахариди) и колоидно сребро. От 04.04.2012 година до сега (27.02.2013) всичките й кръвни показатели са в норма. Туморният маркер Са-125 е 16 (при норма до 35). Остава под наблюдение на онколозите.

свържи се с лекар

снимка на разделител

57. Госпожа Я. К. на 50 г. от гр. Враца

При операция за дискова херния са открити метастази в прешлените и първично раково огнище в белите дробове. След проведена лъчетерапия няма подобрение. Има болки в гърба и е почти неподвижна. Някои от туморните маркери са силно завишени. От месец октомври 2010 г. започва да провежда химиотерапия, която съчетава с приемането на комбинация от лекарствени гъби, подходящи за случая. Болките постепенно намаляват. Скенерът показва, че костните метастази са намалели по размер. Поради липса на медикамент в аптечната мрежа, химиотерапията е прекъсната и пациентката приема само препаратите от лекарствени гъби. Болките напълно изчезват, чувства се много добре и е работоспособна.

свържи се с лекар

снимка на разделител

58. Господин Б. М. на 70 г. от гр. Павликени

През 2009 година му откриват рак на белите дробове. Провежда 4 курса химиотерапия. Понася вливанията много тежко и затова прекратява химиотерапията. Междувременно започна терапия с комбинация от лекарствени гъби, в началото с максимални дози, а по-късно, вече в продължение на една година е на поддържаща терапия с гъбите. Чувства се добре, води нормален начин на живот. Контролният скенер показва намаление на туморната маса.

свържи се с лекар

снимка на разделител

59. Господин С. Г. на 77 г. от гр. Видин

През месец март 2011 г. постъпва в болница с диагноза бронхоектатична болест в тласък. Чувствал се отпаднал, нямал апетит, кашлял и отделял кървави храчки. След направените клинични изследвания се установява централен дребноклетъчен карцином на десния беолодробен дял, РУЕ (реакция на утаяване на еритроцитите) е 74 мм (при норма до 20 мм). Лекарите планират химиотерапия за след 3 месеца. Междувременно пациентът започна да приема следната комбинация от препарати от лекарствени гъби: Имюн Модулатор, Кордицепс (20 % полизахариди), Рейши (20 % полизахариди), както и колоидно сребро. След 15 дневен прием пациентът се почувствал значително по-добре, започнал да се храни, имал прилив на сили, нямал кръвохрак. В края на втория месец кръвните показатели станали нормални. Започва химиотерапия, която понася леко. На контролния скенер от 01.09.2011 г. се вижда, че туморът е намалял наполовина. Продължава приемането на лекарствените гъби.

свържи се с лекар

снимка на разделител

60. Госпожа Д. С. на 39 г. от гр. Попово

При направено изследване във връзка с нередовен и обилен месечен цикъл е открита миома на матката. Размер – колкото двумесечна бременност. Назначена е хормонална терапия, но поради поява на странични явления, пациентката се отказва. Започна терапия с комбинация от две лекарствени гъби – Агарикус блазей 20 % полизахариди и Мейтаке 20 % полизахариди. Цикълът й се нормализира, чувства се много по-добре, възстанови теглото си и нормализира кръвното си налягане. Предстои й контролен гинекологичен преглед.

свържи се с лекар

снимка на разделител

61. Госпожа С. М. на 42 г. от гр. Калофер

При ехографско изследване на млечните жлези са открити множество кисти. Едната е с размер почти 1 см, а другите са по-малки. Приложи се терапия с комбинация от три препарата от лекарствени гъби плюс етерично масло от чаено дърво (външно и вътрешно). След 3 месеца ехографът показва следното: голямата киста е с непроменени размери, но всички останали са изчезнали напълно. Продължава приемането на комбинация от лекарствени гъби: Агарик, Майтаке и Кориолус (20 %-ови екстракти).

свържи се с лекар

снимка на разделител

62. Господин К. М. на 69 г. от гр. Кюстендил

От 3 години пациентът се лекува в урологичен кабинет за хроничен простатит и епидидимит (възпаление), предизвикани от хламидийна инфекция. В продължение на 3 месеца приема препарат от лекарствената гъба Кордицепс 20 % полизахариди, 3 пъти по 2 капсули дневно, в комбинация с биоцинк. Вече втора година той е без оплакавания и хламидията не се открива при изследвания. Провежда едномесечна профилактика с горната комбинация два пъти годишно.

свържи се с лекар

снимка на разделител

63. Господин Д. Б. на 56 г. от гр. Петрич

Диагноза темпорален менингиом (тумор на обвивката на мозъка в областта на слепоочието). Пациентът е опериран два пъти. От няколко месеца е с главоболие, световъртеж и изтръпване на долните крайници. Отново е открита туморна формация, но операция е отказана, поради съществуващ риск. Започна се терапия с комбинация от три препарата от лекарствени гъби в максимални дози. След двуседмичен прием се наблюдава подобрение в общото състояние на пациента: главоболието е намаляло, световъртежът е по-слабо изразен. В края на втория месец вече няма главоболие и световъртеж, не чувства изтръпване на крайниците, наддал е на тегло. Освен това е имал “кожен тумор”, който е изчезнал. Ядрено-магнитният резонанс (ЯМР) е отложен. След 6 месечно активно приемане на комбинацията от лекарствени гъби пациентът продължи с по-малки дози до навършване на 1 година. Чувства се добре и е работоспособен. ЯМР не показва наличие на туморна маса.

свържи се с лекар

снимка на разделител

64. Господин В. И. на 73 години от Великотърновско

След появила се подутина на шията и затруднение при преглъщане на пациента е поставена диагноза лимфосарком. Проведена е химио- и лъчетерапия преди операцията и още една лъчетерапия след нея. В областта на облъчването обаче остава отворена рана с размер колкото длан. Имал е апетит, и не е отслабнал. Започна терапия с тройна комбинация от лекарствени гъби. След двумесечен прием раната намаля до 2 см в диаметър.

свържи се с лекар

снимка на разделител

65. Госпожа В. П. С. на 46 г. от гр. Кюстендил

От няколко месеца е с болки в дясната половина на корема ниско долу. Открита е киста на левия яйчник с размер около 20 мм. След 3-месечна терапия с подходяща комбинация от лекарствените гъби: Агарикус блазей 20 % полизахариди, Шиитаке 20 % полизахариди и Кориолус 20 % полизахариди, при контролния преглед кистата не се открива.

свържи се с лекар

снимка на разделител

66. Госпожа М. Б. на 65 г. от гр. Благоевград

Поставена е диагноза аденокарцином на белия дроб с ателектана и плеврален излив в десния косто-диафрагмален синус, метастази в черния дроб и костите. Провежда химиотерапия, която понася много тежко. Започната е терапия с тройна комбинация от лекарствени гъби и колоидно сребро (сребърна вода). След двумесечен прием пациентката е значително по-добре: започнала да се храни, наддава на тегло, кашля по-рядко, понася по-леко химиотерапията. Компютърната томография показва, че няма плеврален излив, а медиастиналните лимфни възли са намалели по размер. Вижда се и значително намаляване на размера на метастазите в черния дроб и костите. Поради липса на медикамент в аптечната мрежа, химиотерапията е прекъсната. Пациентката продължава да приема лекарствените гъби.

свържи се с лекар

снимка на разделител

67. Господин Г. Л. на 70 г. от гр. Кюстендил

Диагноза: рак на пикочен мехур, състояние след ТУР (транс-уретрална резекция), карциноза на перитонеума, асцит, метастази в черния дроб. През 2006 година пациентът е опериран по повод тумор на пикочния мехур. От лятото на 2008 г. започнал да отслабва, загубил апетит, отпаднал, пожълтял. Приет е в болница. Абдоминалната ехография показва наличие на свободна течност в коремната кухина, черен дроб с нееднородна структура и с единични лезии. Чернодробните показатели са силно завишени: АСАТ- 392 (при норма 40); АЛАТ- 387 (при норма 40); ГГТ -399 (при норма 50). Един месец по-късно е в много тежко състояние – голямо количество асцит (набор на течност) и отоци по краката. Започва активна терапия с лекарствените гъби – тройна комбинация в големи дози и сребърна вода, успоредно с предписаната му терапия с „Фурантрил“ и „Спиронолактон“. След 4 седмици отоците по краката изчезват и коремът приема нормалните си размери. Контролната ехография от месец октомври 2008 г. показва: „не се визуализира свободно подвижна течност в корема, умерено нехомогенна структура на черния дроб, без огнищни изменения“. Чернодробните проби са: АСАТ- 41; АЛАТ- 24.8; ГГТ-140. Пациентът е в много добро здравословно състояние, работоспособен. Чувства се чудесно и сега закупува препарати от лекарствени гъби за свои близки, които имат нужда от помощ.

свържи се с лекар

снимка на разделител

68. Госпожа Н. С. на 50 г. от гр. Бобов дол

При профилактичен преглед и откриват миома с размер 9 на 10 см. Предложена е операция, която пациентката отказва. Имала нормален цикъл с изключение на последния месец, когато получила обилен кръвоизлив. В продължение на 2 години миомата не нараства. Хемоглобинът е 73 г/л. Започва терапия с тройна комбинация от лекарствени гъби – Агарикус Блазей 20 % полизахариди, Шиитаке 20 % полизахариди и Мейтаке 20 % полизахариди. След двумесечна терапия хемоглобинът й вече е 110 г/л, кръвоизливи не е имала. Поредният гинекологичен преглед показва склерозиран миоматозен възел с големина колкото малко орехче (около 3 см).

свържи се с лекар

снимка на разделител

69. Госпожа С. П., счетоводител

Карцином на дебелото черво, метастази (2-3 мм) в лимфните възли, със съмнение за белия дроб. Приемала висококачествени препарати от лекарствените гъби около година – Имюн Модулатор – 3 по 3 капсули дневно за 4 месеца, след това – 3 по 1 капсула дневно и Херициум – 3 по 2 капсули. Контролен скенер на 18.10.2012 г., показва, че метастазите са изчезнали.

свържи се с лекар

снимка на разделител

70. Господин С. М, от гр. Варна

Карцином на дебело черво, 14 метастази на черен дроб. Направена е операция на дебелото черво и е отстранен и жлъчния мехур на 30. 09.2010. От 15.10. 2010 година започва да приема висококачествените продукти от лекарствени гъби Имюн Модулатор, Кориолус и Рейши, редовно една година, до 2011 г. Постига се пълна ремисия на метастазите на левия лоб в горния дял на черния дроб. Проведена е химиотерапия без задоволителни резултати. През март 2011 година е направена смяна на химиотерапевтичната схема. Понижаването на туморните маркери болният свързва с приема на лекарствените гъби като казва, че въпреки химиотерапията се чувства добре, напълнял е, и се чувствал значително по-добре от другите болни, провеждали химиотерапия. От 2011 до 2012 година провежда химиотерапия с платинов препарат и приема лекарствени гъби с много добри резултати. От месец юни 2012 г. започва да употребява само продуктите от лекарствени гъби. Сега (16.11.2012) продължава с Имюн Модулатор – 3 пъти дневно по 4 капсули, Рейши 20 % полизахариди – 3 по 1, Кориолус 20 % полизахариди – 3 по 1.

свържи се с лекар

снимка на разделител

71. Госпожа Л. К., от гр. София

Операция на щитовидната жлеза, след която изпада в хипофункция на жлезата. Има остатъчна киста на щитовидната жлеза. След започване прием на лекарствените гъби функцията на щитовидната жлеза се нормализира, а кистата е намаляла по размер. Нормализират се хормоните и се чувства по-добре откакто започва да приема лекарствените гъби. Препоръчвала е препаратите на свои познати, които също са се почувствали по-добре след приемането им.

свържи се с лекар

снимка на разделител

72. Г-жа К. Т.

Синът й е лекуван с Имюн Модулатор – 3 по 4 и Кордицепс- 2 по 2 капсули дневно. Два туморни процеса, единия от които „изчезнал“ след около месец.

свържи се с лекар

снимка на разделител

73. Госпожа Т. Х.

Възли на щитовидната жлеза, рязко спадане на теглото от 80 на 62 кг., с нормални стойности на хормоните (по нейни данни). Обилно потене. Провежда терапия с лекарствени гъби в продължение на година и половина. Приема Кордицепс (20 % полизахариди) – 3 пъти дневно по 1 капсула, и прах от гъбата Рейши – два пъти дневно по една препълнена чаена лъжичка. Постепенно намаляват по размер възлите на щитовидната жлеза до пълно изчезване. Остава само едно малко възелче. Спира потенето. Запазва теглото си от 62 кг. От един месец е на поддържаща терапия с гъбата Рейши – 2 пъти по 1 чаена лъжичка.

свържи се с лекар

снимка на разделител

74. Господин Т. С. М., 58 г, от гр. Стамболийски

Пациентът се е лекувал в продължение на 3 години от рак с разширена комбинация от висококачествени лекарствени гъби и се е излекувал напълно. В момента купува лекарствени гъби за майка си, която страда от рак на гърдата.

свържи се с лекар

снимка на разделител

75. Госпожа А. В. Н., 38 год

Нискодиференциран аденокарцином на дебелото черво с екстрацелуларно слузообразуване, който е инфилтрирал перитонеума, лимфните възли в коремната кухина и черния дроб. След десетдневна употреба на големи дози препарати от лекарствени гъби с пауза между дните поради силна имунна реакция (температура до 39 градуса) метастазите на гърба и подмишницата изчезват. Нормализира се температурата и спира повръщането.

свържи се с лекар

снимка на разделител

76. Господин Й. К., от гр. Търговище

Пациент, излекуван от лимфосарком. Успоредно с курсовете химиотерапия е приемал висококачествени препарати от лекарствени гъби. Понесъл е химиотерапията много по-леко от обичайното.

свържи се с лекар

снимка на разделител

77. Госпожа А.П., 72 г., от гр. Варна

Жена с тумор в мозъка, близо до очния нерв. Отстранена е част от тумора (не е било възможно радикално отстраняване), обездвижена, с пареза на половината тяло, без комуникативни възможности вследствие на парезата, не може да чете дори с очила. След 4 месеца приемане само на Имюн Модулатор – 3 пъти дневно по 4 капсули и Агарикус (40 % полизахариди) – 3 пъти по 1 капсула (поради финансова невъзможност да приема повече продукти), идва на собствен ход в офиса. Вижда и чете без очила, на което се учудил наблюдаващия лекар. Комуникативна, с възстановени говорни способности. Няма увреждане на мозъка вследствие на притискане от тумора, не е с деменция. Има само леко забавяне на говора, артикулира нормално. С нормализирано кръвно налягане и кръвна картина на клинично здрав човек. Това силно учудва лекарите. Продължава да приема гъбените препарати и е изключително щастлива от постигнатия резултат.

свържи се с лекар

снимка на разделител

78. Господин Хр. И., 75 г. от гр. Добрич

Рак на простатата. PSA маркер по-висок от 150. При комбиниран комплексен прием на препарати от лекарствени гъби: Имюн Модулатор, Кориолус (20 % полизахариди), Агарикус Блазей (20 % полизахариди), едновременно с хормоно-потискащо химични лекарство „Андробус“, постепенно за 8 месеца PSA спада на 18. Една година и седем месеца след започване на приемането на лекарствените гъби PSA достига стойност 2,15 (при норма от 0 до 4).

свържи се с лекар

снимка на разделител

79. Господин Ив. П., 84 г. от гр. Каварна

Рак на простатата. PSA маркер по-висок от 150. Започва едновременното приемане на следните препарати от лекарствени гъби: Имюн Модулатор, Кориолус (20 % полизахариди), Мейтаке (20 % полизахариди), и Рейши (20 % полизахариди), едновременно с приемането на хормоно-потискаща терапия с два химични препарата. Пациента отказва оперативна интервенция, както и химио- и лъчетерапия. След една година PSA е 2, 45 (при норма от 0 до 4) .

свържи се с лекар

снимка на разделител

80. Госпожа М. Др. на 52 г., от гр. Варна

Рак на млечната жлеза. Отказала е мастектомия (направена е само частична резекция на тумора), лъчетерапия и химиотерапия. Започва да приема едновременно следните препарати от лекарствени гъби: Имюн Модулатор, Мейтаке (20 % полизахариди), Агарикус Блазей (20 % полизахариди), Шиитаке (20 % полизахариди) и след около месец се добавя и Херициум (20 % полизахариди). Приемала гъбените препарати в умерено високи дози (до 10 000 мг. или 10 гр. на ден полизахариди). След период от година и осем месеца след обстоятелствени изследвания в онкодиспансера в гр. Варна се стига до заключение, че е клинично здрава. До същото заключение стига и лекарска комисия в чужбина, където пациентката отива да живее и работи след 2007 година. Продължава да приема някои препарати от лекарствени гъби в профилактични дози.

свържи се с лекар